Best of Pupa - Top 5

Több, mint 1 hónapja volt az utolsó Best of bejegyzés, nem felejtettem ám el a folytatást, csak mindig más téma jött közbe. :) De most itt van a következő része a sorozatnak, amiben az olasz Pupa márka legjobbjait veszem sorra. (Természetesen nem próbáltam a márka összes termékét és ez a lista az én szubjektív véleményemet türközi, azaz hogy nekem melyik termékek váltak be.) Bár még nincs 1 éve, hogy az első Pupa üzlet megjelent itthon, a márka nagyon hamar belopta magát a szívembe, kellett már egy új márka a magyar piacra. Az árak meglepően alacsonyak (pl. az olasz honlappal összehasonlítva), a minőség pedig sok termék esetében kiemelkedő. Lássuk az én kedvenceimet!

1.Vamp! krémes szemfestékek


Szerintem őket senkinek nem kell bemutatni, méltán az egyik legnépszerűbb Pupa termékek. Matt és csillámos színekből is nagy a választék, sőt sokszor a limitált kiadásokban is fel-felbukkanak új árnyalatok. A kollekciómban egy matt sötétlila, egy csillámos türkiz és a Sporty Chich kiadás két limitált darabja: egy matt mentaszín és egy csillámos ezüst kapott eddig helyet, de biztos vagyok benne, hogy még más színeket is be fogok szerezni. Teljes áron sem vészes az áruk, de akciósan már 1200 Ft.-ért is lecsaphatunk rájuk. A lila színt itt hasonlítottam össze a Maybelline Color Tattoo-val.


2.Miss Pupa Velvet Matt rúzs


Az első ajaktermék amit a márkától próbáltam, a tesztet itt olvashatjátok róla, azóta is töretlen a szerelem köztünk.


3.I'm Matt Lip Fluid


A márka legújabb ajakterméke, összesen kb. 20 árnyalatban érhető el ez a matt folyékony rúzs. Az elnevezés kicsit csalóka, mert nem szárad teljesen mattra, az állaga inkább olyan mousse-szerű mint pl. a NYX Soft Matte lipcream-eknek. Ez pozitívum, mert nem annyira szárít, viszont mivel nem köt meg az ajkakon hajlamos elmaszatolódni ha hozzáérünk. Részletes teszt érkezik róla hamarosan, ahol az általam választott színt élesben is láthatjátok majd.

4.Smoothing Foundation Primer


Róla pont az előző primer összehasonlító bejegyzésben írtam, amit itt olvashattok el, legjobban nekem a Pupa alapozójával működött.


5.Like a Doll alapozó



Szóval igen, vele. :) A Like a Doll egy hidratáló hatású, szaténfényű alapozó, ami közepes fedést ígér. Ezeket szépen hozza is, én egy kicsit magasabb fedést szoktam meg a koreai BB krémektől de nyáron kifejezetten felüdülés volt egy kicsit könnyebb állagú alapozót használni. A száraz részeket önmhagában hajlamos kiemelni, viszont a primerrel együtt már csodaszépen mutat, igazi egészséges bőrt eredményez. A kombinált, normál és száraz bőrűek tegyenek vele egy próbát, zsíros bőrre szerintem már sok lenne. Kabuki ecsettel, kézzel és az Ebelin beauty blenderével is nagyon szépen fel lehet vinni egyébként.

Mit próbáltatok már a Pupa-tól?


1 megjegyzés:

  1. Én a matt szemhéjfestékek közül a Taupe árnyalatot használom. Szemhéjra, alapnak is tökéletes és a szemöldökömet is azzal formázom már egy ideje, ott is lerobbanthatatlan. :)

    Sok dolgot kinéztem tőlük, filces tust, rúzsokat, stb. Szerintem, nálam is nagy kedvenc lesz ez a márka. :)

    ReplyDelete