Áprilisi kedvencek


Kicsit megkéstek az áprilisi kedvenceim, de a május eleje nagyon sűrű volt, elutaztam a hosszú hétvégén aztán meg eljött az utolsó hét a vizsgák előtt, ami egyet jelentett a beadandókkal és prezentációkkal. De azért a sminkelés nem maradhatott el, hoztam jó sok régi és új kedvencet minden kategóriában, úgyhogy vágjunk is bele!



Rúzsokat ebben a hónapban nem annyira használtam - mi van velem? -, legtöbbször csak a Revlon nude rúzsceruzáját kentem fel, amit már a márciusi kedvencekben láthattatok. Amikor néha mégis élénkebb színért nyúltam, akkor az az Estée Lauder Pure Color Envy rúzsok közül a Defiant Coral árnyalat volt. Tökéletes ez a rúzs, de tényleg.
A NYX HD korrektora egy Mülleres beszerzés eredménye, leginkább az extra világos színe miatt vettem meg, ami még az én világos bőrömön is képes kiemelni ott, ahol szükséges. Az állaga nagyon sűrű, krémes és erősen pigmentált, gyorsan szárad így igyekezni kell a felvitelnél, de utána cserébe legalább tartós is. Nekem a Porcelain árnyalat van meg, ha jól tudom ez a legvilágosabb.
A Lovely Snow Blusher pirosítókat még télen szereztem be, de a bronzos árnyalatnak csak most jött el igazán az ideje. Átmenet a pirosító és bronzosító között, úgyhogy igazi napcsókolta hatást lehet vele elérni, a korallos rózsaszín párja pedig nagyon jól kiegészíti.



A klasszikus kék lakkokat nem szeretem, de ezek a duokróm sellőhatású lakkok mindig levesznek a lábamról, az essence Splash! árnyalatába is egyből beleszerettem.
Ha krémpirosítót használtam, akkor a Skinfood Fresh Fruit Lop&Cheek Grapefruit árnyalatára esett a választásom, az Estée Lauder rúzzsal szuper harmóniát alkotnak.
A Max Factor Clump Defy spirál nem újdonság, de most megint felfedeztem magamnak és milyen jól tettem!


A Naked 3 paletta nem maradhatott ki a kedvenceim közül, tíz alkalomból nyolcszor biztos őt használtam. Csodás színek, szuper minőség, mi kell még?


Ebben a hónapban parfümöt is hoztam, mégpedig Marc Jacobs mézes csodáját, a Honey-t. Igazi tavaszi-nyári virágos illat ez, amiből ha elfogytak a mintáim biztosan megveszem nagyobb kiszerelésben is, mert szerelem ez az illat.

Nektek mik voltak a kedvenceitek áprilisban? Ezek közül használjátok valamelyik terméket?:)


7 megjegyzés:

  1. A Skinfood krémpirosítójához tudnál adni Ebayes linket kérlek? :) Szuper termékek egyébként, imádom a korall színt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. én is, főleg így tavasszal-nyáron:) link: http://www.ebay.com/itm/SKINFOOD-Fresh-Fruit-Lip-Cheek-SKIN-FOOD-RUBYRUBYSHOP-/330824160596?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item4d06a81554

      Delete
  2. Kifejezetten nem szeretem a krémpirosítókat, de az árnyalat és a kiszerelés is nagyon tetszik. Hol lehet a Skinfood márkát megtalálni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. csak eBay-en sajnos :( eggyel feljebb linkeltem!

      Delete
  3. A skinfood pirosítók nekem is nagyon tetszenek. :)
    A Naked3 meg pláne. :D
    Most nem sorolnám fel a kedvenceimet, de készült róluk bejegyzés, ha gondolod nézd meg. :)
    http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/05/aprilisi-kedvencek.html

    ReplyDelete
  4. A Pepit BB krémről nem láttam semmilyen infót eBayn láttam ezt a BB krémet és érdekelne hogy milyen színe van?

    ReplyDelete