Bourjois Smokey Stories paletta


"Fedezd fel a benned rejlő sminkmestert a Bourjois Smoky Stories palettája segítségével! 

Gondosan tervezett árnyalatok Fedőszínek, melyek nagy mennyiségben tartalmaznak pici csillámokat Krémes textúrák, melyek alapozóként, primerként is használhatóak Ez az alapja a füstös szemek új, művészi kivitelezésének! 


A 3+1 egymásra épülő intenzitás 
A 3 harmonikus, világos árnyalathoz jön a ráadás, a Light Touch, mely egy új generációs festék, olyan, mint egy top coat, fedőréteg, ragyogóvá varázsolja a sminket. Ez az átlátszó, fátyolszerű réteg csillámszemcséket rejt, ami ragyogóvá teszi a sminket, finom, világos árnyalatot ad, ugyanakkor megőrzi a színek intenzitását. 

Bourjois tipp: a fedőszínt vidd fel a szemhéjra, így finoman csillámos hatást adhatsz a füstös sminkhez, vagy használd a kulcsfontosságú részeken, a belső szemzugba, így szinte kitárod a szemeket, az íriszed is ragyogni fog, valamint a szempillák tövére, itt olyan lesz, akár egy fényvillanás….. A krémes-púderes textúrájú színeket csodálatosan keverhetjük egymással, a végeredmény egységes és sima bőrfelület. Használata nagyon könnyű, hiszen alapozót is tartalmaz, ez is azt segíti elő, hogy a festés akár 12 órán át is gyönyörűen megmaradjon. 

A Bourjois mesésen gazdag és könnyen használható színek sorát kínálja a palettában, melyek minden szemszínhez tökéletesen illenek, legyen szó nappali vagy éjszakai sminkről. 


Világos árnyalatok = egységesítik és finomítják a szemhéjat 
Közepes árnyalatok = intenzívebbé varázsolják a tekintetet 
Szemceruza hatású sötét színek = kiemelik a szemet 

 Ajánlott fogyasztói ár: 5499 Ft."


A Bourjois tavaly év végén jelentkezett két új palettával, egy nude és egy füstös összeállítással - én az utóbbit próbáltam ki, erről olvashattok a mai bejegyzésben. A paletta csomagolása hűen tükrözi a francia sikket, nem lehet szó nélkül elmenni mellette. A paletta mágnessel záródik, a tetőt elfordítva bukkan elő a tükör és a szemhéjpúderek,  egy kis kétvégű applikátorral együtt.  A palettában összesen 8 szín található, matt, selyemfényű és csillogó árnyalatok egyaránt. Balról jobbra haladva sötétednek a színek, egy selyemfényű fehérrel kezdődik a sor, ami tökéletes a belső szemzugba vagy a mozgó szemhéjra. Közvetlen mellette egy ragyogó ezüst kapott helyet,majd egy selyemfényű és egy matt középszürke - ez utóbbi tökéletes lágy füstösítéshez. Ezután következik a paletta - szerintem - három legizgalmasabb árnyalata, egy sötétkék, egy mélylila és egy aranyfényű sötétzöld, ezek mind-mind enyhén csillámosak. A sort egy matt szénszürke zárja, amivel erőteljes füstös hatást érhetünk el, a külső V és a szempillatő kiemelésére is alkalmas.


A színek szerintem nagyon jól lettek összeválogatva, nem az a szokványos füstös paletta, amiben csak szürkés árnyalatok vannak, a kék, lila és zöld tényleg különlegessé teszik. A festékek minősége színenként változó, az mindegyikről elmondható, hogy nagyon pigmentáltak, de van amelyik egy picit jobban porzik - ez főként a két matt színnél jön elő, de nem vészes. A színeket nagyon könnyen el lehet satírozni, nem lesznek foltosak, egyenletesen fednek szóval tényleg szuper a minőségük, egyedül az árát találom egy picit magasnak, de sokszor van ilyen-olyan kuponos akció amikor tényleg megéri lecsapni rá mert nagyon jól összerakott palettáról van szó!

Színminták:



0 megjegyzés:

Post a Comment