The Body Shop White Musk L'Eau parfüm


A mai bejegyzésben a The Body Shop tavaszi parfümújdonságáról lesz szó, ami egy igazi friss, virágos illat a Musk illatcsaládból - nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a pézsmás illatokról nem kifejezetten a könnyed tavaszi illatok jutnak eszembe, ezért is voltan nagyon kíváncsi, hogy hogy sikerült ezt kivitelezni. Ha ti is kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassatok tovább!

"A White Musk L’eau a friss tavasz, a fehér virágok, a körte és az ikonikus erőszakmentes pézsma illatával pillanatok alatt a kedvenced lesz. A modern nőiesség megtestesítőjeként érezhetőek benne a gyöngyvirág, a jázmin és a rózsa kifinomult virágillata mellett a gyümölcsös és pézsmás jegyek. Közösségi Kereskedelemből származó organikus alkoholt tartalmaz. 


Az illat kifújásakor abszolút friss hatása van, az alapjegyeket nem is érezni, csak a friss, virágos kompozíciót és a körtét - engem egyébként valahogy a Giorgo Armani Acqua di Gioia-ra emlékeztet, annak ellenére, hogy nem hasonlóak az illatjegyeik. Ez a kezdőillat rajtam nem tart sokáig, kb. fél óra alatt elillan és egy mélyebb, vaníliás illat kerül előtérbe - ezt egy picit sajnálom, mert a kifújáskor érezhető illat az, ami igazán tavaszivá teszi a White Musk-ot. A vaníliássá csendesült illat abszolút nem feltűnő, hétköznapra tökéletes, nem fog senkit arconcsapni a parfümünk több méterről :), de ha egész nap érezni szeretnénk akkor érdemes magunkkal vinni a táskánkban és 1x-2x frissíteni a nap folyamán.

A White Musk L'eau-t keressétek a The Body Shop üzleteiben, és ide kattintva a webshop-ban.



Ahogyan alapítónk, Anita Roddick harcolt az állatokat érő erőszak ellen, úgy egy teljesen új gondolkodásmódot teremtett az illatgyártásról. A parfümiparban az őzeket kegyetlenül felhasználták, hogy erőszakkal pézsmát állítsanak elő, így a The BodyShop 1981-ben elsők közt létrehozta a White Musk R illatot, ami úttörőnek számított az etikus és vegán pézsma előállításában.

„ Az új generációhoz akartam szólni ezzel az eleven, modern frissességgel, amit könnyű viselni és ellenállhatatlanul gyümölcsös, meghintve leheletnyi zöld vonásokkal.”

DominiqueRopion, parfümőr


A White MuskRtermékek előállításakor nem csak erőszakmentes pézsmát használunk, hanem Közösségi Kereskedelemből szerzett organikus alkoholt Brazíliából, melyet cukornádból állít elő a Nativecég. A cég élenjáró az innovatív fenntartható mezőgazdaságot tekintve. Jelenleg 470 helyi nő számára jelent munkahelyet s teremt lehetőséget a helyi beruházásokhoz."


A fehér virágok, a körte és a pézsma jegyeivel 

  • A modern nőiesség illata 
  • Ikonikus, erőszakmentes pézsmával 
  • Közösségi Kereskedelemből származó organikus alkohollal

0 megjegyzés:

Post a Comment