Fehérebb fogak fekete fogkrémmel?


"A MEDIBLANC STRONG BLACK maximális tisztaságérzetet, üde leheletet és természetes fehér fogakat eredményező prémium minőségű fekete fogkrém. Kémiai fehérítő és erős súroló hatású anyagokat, fluoridot, irritáló habzó anyagokat és tartósítószereket nem tartalmaz. Az egyedülálló eredményt mikronizált aktív szén és fogászati szilikátok kombinációja garantálja.



Hogy működik?

Az aktív szén nagy mennyiségben képes lekötni a szájüregben a lepedéket és a nemkívánatos baktériumokat, melyek kellemetlen szájszagot és fogszuvasodást okoznának. A mikronizált fogászati szilikátok felszíne nagy, így minden részecske képes saját súlyának több mint kétszeresét is meghaladó mennyiségű szennyeződést megkötni. Éleik lekerekítettek, ezért koptató hatásuk kifejezetten alacsony, és kíméletesen távolítják el a pigmenteket. 

A fogzománc erősítéséről kalcium-foszfát gondoskodik, amely növeli az ásványi anyagok beépülését a fogakba és felgyorsítja a mineralizáció folyamatát. Így a fogak fokozottan védetté válnak szuvasodás ellen.


A természetes édesítőszereket, mentolt és borsmentát tartalmazó szabadalmazott receptúra frissítő és energizáló ízt ad MEDIBLANC STRONG BLACK fogkrémnek. Így fogmosás után még hosszú ideig élvezheti az üde leheletet! Összetételének köszönhetően a STRONG BLACK alkalmas mindennapi használatra, és más MEDIBLANC márkájú fogkrémekhez kiegészítő kezelésre is."


Milyen a hatása?


Nagyon furcsa látvány fekete fogkrémmel fogat mosni, bizarr látvány a fekete hab a megszokott fehér helyett. Szeretek új dolgokat kipróbálni, úgyhogy hamar túllendültem ezen. Mivel nincs benne SLS (szerencsére!), nem habzik annyira, mint a legtöbb hagyományos fogkrém, de ennek ellenére megfelelően tisztít. Finom mentolos íze van, nem túl mű. Látványos fehérítő hatását nem igazán vettem észre a pár hetes használat során, de szerintem nem szabad ezektől a fogkémektől ilyet várni, nyilván nem kapunk olyan eredményt mintha fogfehérítésen járunk volna. Amire érdemes odafigyelni, hogy a fekete hab befogja a mosdót, illetve a mosdó környékén található tárgyakra is könnyen ráfröcskölődhet - nem nehéz eltávolítani utána, de mégis plusz munkát jelent. Érdekes volt kipróbálni egy fekete fogkrémet, a szép összetevőlista és a kellemes íz miatt plusz pont jár neki, de azt hiszem maradok a hagyományos, fehér fogkrémeknél. 

0 megjegyzés:

Post a Comment