Isadora Caring Cleansing Oil + Eye Sculptor Bar

A mai bejegyzésben az Isadora tavaszi újdonságai közül ismerhettek meg néhányat, és egy nyereményjátékot is találtok a végén, úgyhogy érdemes lesz végigolvasni! :)

Caring Cleansing Oil


"Olajos bázisú sminklemosó, mely kíméletesen távolítja el a vízálló sminket is. Tökéletesen alkalmas a szuper tartós Ultra Matt Liquid Lipstick folyékony rúzs eltávolítására .

• Hidratáló és ápoló összetevőinek köszönhetően gondoskodik az ajkak puhaságáról
• Pumpás kiszerelésben a tökéletes adagolás érdekében

AKTÍV ÖSSZETEVŐK:

Napraforgó olaj – hidratál, ápol
Borágó olaj – a növény magjaiból kivont olaj, gyulladásgátló, regeneráló, hidratáló, gazdag omega-6 zsírsavakban
Búzacsíra olaj – hidratál, anti-oxidáns, bőrpuhító hatású
Caprylic/Capric triglyceride – Kókuszolajból kivont bőrpuhítő, ápoló, a bőr nedvességmegkötő-képességét fokozó összetevő
Tocopheryl acetat – antioxidáns E-vitamin

Illatanyag-mentes. Klinikailag tesztelt."


Az első és egyben talán legizgalmasabb termék egy illatmentes, sminklemosó olaj praktikus spray kiszerelésben. Nálam elengedhetetlen egy ilyen termék a fürdőszobámban, a folyékony matt rúzsokkal és a szemhéjalapozóval nem bánik el egy micellás víz, csak az olajos termékek oldják őket. Az Isadora terméke maradéktalanul eltávolít bármilyen sminket, bár szerintem az arcra felesleges ezt használni, a pórusokat is eltömítheti a gazdag állaga miatt, de a szemsmink és a rúzs eltávolításához must-have! Külön szuper, hogy nem pakolták tele illatanyaggal és egyéb irritáló összetevőkkel, a spray kiszereléssel pedig nagyon könnyű dolgozni, 1-2 fújás a vattára és már használhatjuk is. 

Eye Color Bar - #Smoky Sculpt


"Szemhéjpúderpaletta a tökéletesen kialakított nappali vagy alkalmi szemsminkhez. A paletta matt bézs, szürke, hűvös sötétbarna és fekete árnyalatokat tartalmaz a tökéletes füstös smink elkészítéséhez, valamint egy gyöngyházfényű highlightert."


Nem ez az első Eye Color Bar paletta, amit kipróbálok, a Nude Sculpt árnyalat hatalmas kedvenc lett nálam, úgyhogy az új színösszeállítás tesztelésének elég nagy elvárásokkal vágtam neki. Szerencsére a Smoky Sculpt is hozza a megszokott minőséget, hihetetlen finomra őrölt festékeket kapunk magas pigmentációval. Gyerekjáték összedobni velük egy visszafogott vagy extrém füstös sminket, alig porolnak a színek. Balról jobbra haladva, az első 4 szín matt: egy világos bézzsel kezdődik a sor, ami az extrém világos bőrűeknek szuper a mélyítővonalba egy természetes sminkhez, aki pedig picit sötétebb bőrrel rendelkezik, az a mozgószemhéjra vagy a szélek eldolgozásához használhatja. A következő szín egy picit sötétebb barna, szintén hideg tónusú, szuper az alsó pillatőbe vagy a mélyítővonalra. Ezután jönnek a vadabb színek, egy sötétlila és egy ébenfekete, amivel tovább fokozhatjuk a füstös hatást - ezek is nagyon szépen pigmentáltak, pedig a matt színekkel szokott azért gond lenni más márkák esetében. A sminkre a pontot az utolsó, selyemfényű szín teszi fel, a belső szemzugba kötelező egy kis pötty belőle, de használhatjuk akár az egész mozgó szemhéjra is. A minőség ismét szuper, a színek is nagyon jól lettek összeválogatva, ajánlom!


Az Isadora termékeket a Douglas üzletekben és a webshop-ban tudjátok beszerezni, a Caring Cleansing Oil már kapható, az Eye Sculptor Bar pedig heteken belül érkezik.

NYEREMÉNYJÁTÉK

Most pedig egy kis játék, egy szerencsés kipróbálhatja az új Cover Up Stick'n'Brush alapozót és a Perfect Coverstick korrektort - a játék a blog Facebook oldalán zajlik, ide kattintva érhetitek el.


1 megjegyzés:

  1. This is my first time i visit here. I found so many interesting stuff in your blog especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one having all the enjoyment here keep up the good work John Abery

    ReplyDelete