Joanna Sensual gyantacsíkok


Szinte még el se pakoltuk a téli kabátokat és csizmákat, máris gőzerővel köszöntött be a tavasz és a napsütés – ez pedig egyet jelent a rövid szoknyákkal, ruhákkal és a szőrtelenítés újra a középpontba kerül. Szerencsére már otthon is számos szőrtelenítő módszer közül válogathatunk. és saját magunk is egyszerűen legyantázhatjuk a nem kívánt szőrszálakat. Legegyszerűbb talán egy hideggyanta szettet beszerezni, amiben a gyantalapok előre át vannak itatva a ragadós anyaggal, és a kezünk között dörzsölve kell felmelegíteni őket majd a kívánt felületre helyezni és lehúzni.

A gyantázott felület akár 4 hétig sima marad, így az egyik leghatékonyabb és legolcsóbb módszer, ráadásul az otthoni használatra kifejlesztett termékekkel szinte lehetetlen elrontani a műveletet. A gyantacsík lehúzása néhány másodperc fájdalommal jár, de cserébe hetekig nem kell a szőrszálakkal foglalkozni és idővel gyengül(het) a szőrösödés. További előnye a módszernek, hogy az arctól kezdve, a bikinivonalon át a karunkig minden területen használhatjuk.


Ahogy én csinálom:

Joanna Sensual hideggyanta csíkokat használom, ami 3 verzióban kapható: mandulaolajjal, argánolajjal és aloe veraval dúsított - én ez utóbbit, az érzékeny bőrre valót választottam. Két méretben kapható, a normál verzió nagyobb bőrfelületekre (kar, lábszár, hónalj) ajánlott, a kisebb pedig a kényesebb, nehezebben hozzáférhető területekre (bajusz, bikinivonal stb.). A csomagban 6 pár csík található, plusz egy kis tubusban olaj, amivel eltávolíthatjuk a gyanta esetleges maradékát.

A használata nagyon egyszerű és gyors, nem kell a gyantapatron felmelegedésére várni, csak egy picit összedörzsöljük a lapokat a kezünk között és már elég ragadósak, hogy hatékonyan dolgozzunk velük. Nekem egy hatos csomag csak a két alkarom szőrtelenítéséhez volt elég, bár hosszú ideje most használtam gyantát először, aki gyakorlottabb, annak gyanítom, hogy kevesebb is elég lett volna. A Joanna kozmetikumok egyébként nagyon kedvező áron kaphatóak, úgyhogy még így is sokkal olcsóbb volt, mintha kozmetikushoz mentem volna. Szerencsére semmilyen irritációt nem okozott, persze kipirosodott a bőröm, de ez természetes, a hozzá mellékelt olaj nagyon szépen megnyugtatta a bőröm és a minimális ragacsosságot is eltüntette - ráadásul isteni trópusi illata van.





Joanna Sensual Szőrtelenítés Utáni Nyugtató Olaj

Ugyan minden csomagban található egy kis kiszerelésű olaj, én máskor is szeretek ilyeneket használni testápoló helyett, mert valami hihetetlen puha bababőrt varázsolnak. Kis mennyiségben viszonylag hamar beszívódnak a bőrbe, nem hagynak olajos érzetet, de azért inkább este, lefekvés előtt érdemes használni az ilyen termékeket. A Joanna terméke kamillakivonatot tartalmaz, ami szépen nyugtatja a bőrt, így gyantázás után is jó választás. Ennek is nagyon finom gyümölcsös illata van, talán sárgadinnyére hasonlít leginkább.


A Joanna termékek egyébként a Tesco, Auchan, dm, CBA, Reál és Euro Family üzletekben kaphatóak.


0 megjegyzés:

Post a Comment