Solone mesevilág


Biztos hallottátok már, hogy hazánkban is kapható a taiwani Solone sminkmárka - egyelőre csak online, a Szépségcenter kínálatában. Én is kipróbálhattam néhány terméket a márkától, a mai bejegyzésben ezekről lesz szó.


"Annyira selymes a tapintása, mintha nem is szemhéjpúder, hanem varázspor lenne. Puha fénye igéző ragyogásba burkolja a tekinteted. Színhűségére minden körülmények közt számíthatsz. A tapadása pedig tartóssá és megbízhatóvá teszi. 

Nem csak a tartójában, de a szemeden is igézően mutat majd, és annyira könnyű eldolgozni, hogy gyorsan készíthetsz vele gyönyörű szemfestéseket. A színeket szabadon kombinálhatod egymással, hogy a fantáziádnak semmi se szabjon határt. 

Válogasd össze a kedvenceidet a Flight of Fancy varázslatos sminkdobozodba, és bűvölj el mindenkit! "


Én 2 árnyalatot választottam, az ultracsillámos 32-es árnyalatot és a selyemfényű 7-t. A 32-es egy nagyon különleges arany szín, zöldes beütéssel – nagy kedvenceim az ilyen árnyalatok, szerintem nagyon jól mennek a barna szememhez. Mivel egy tényleg nagyon csillámos színről van szó, érdemes egy jól tapadó alappal kezdeni a sminkelést, hogy minél kevesebb csillám potyogjon az arcunkra a nap folyamán – az is sokat segít, ha először a szem sminkelésével kezdünk és csak utána alapozunk, így van idő letakarítani az esetlegesen lehulló csillámokat. A szemhéjpúder nagyon pigmentált és már egy húzással is intenzív színt ad - ha szeretitek a fémesen csillogó árnyalatokat akkor ezt is imádni fogjátok! 

 +1 tipp: nedves vagy Fix+-al befújt ecsettel használva még jobban érvényesül a fémes csillogás. 

A 7-es árnyalat egy selyemfényű meleg rózsaszín, ami akár a 32-es árnyalattal akár nude színekkel kombinálva nagyon jól mutat. Ez a szín is nagyon szépen pigmentált, szinte krémes állaga van, amit nagyon könnyű eldolgozni. A színek mono csomagolásban érkeznek, pan-ekben, tető nélkül, úgyhogy érdemes rendelni hozzájuk egy tárolódobozt is, ha nem a kis papírdobookban szeretnétek tárolni őket.

"Van fantáziád? Hogyne lenne. Csak nem ilyen… 

Ez a Fantáziapaletta ragyogó színekből, mesésen selymes szemfestékből áll, amiket bárhogy is párosítasz egymással káprázatosakat alkothatsz, akár 18 -féle módon. 

A szinte krémes érzetű szemhéjpúdereket végtelenül egyszerű szépen eldolgozni, és tartósságukra is bátran számíthatsz. 

Ha a Fantáziapalettád nálad van, akkor egy hirtelen jött randi vagy buli meghívás mindig a legjobbkor jön, hogy végre ragyoghass!"


Már a csomagolásával levett a lábamról ez a paletta, és szerencsére a beltartalom sem okozott csalódást. Összesen 8 szín található benne: 6 selyemfényű és 2 csillogó, illetve egy kétvégű applikátor. A színek minősége nagyjából megegyezik a mono szemhéjpúderekével: a csillámos színek talán picit darabosabbak, így ezeket mindenképp nedves/Fix+-os ecsettel ajánlom használni, a lenti képen láthatjátok is, hogy milyen különbség van így köztük. A 2 csillámos árnyalatot akár önmagukban, akár a selyemfényű színek felé felütögetve is használhatjuk egy kis extra csillogásért. A színek nagyon jól lettek összeválogatva, tökéletes őszi színvilágot kapunk. A paletta ára is nagyon kedvező, szerintem szuper választás, ha meg szeretnétek ismerkedni a márkával vagy akár karácsonyi ajándéknak is jó választás lehet!


Színminták:



0 megjegyzés:

Post a Comment