L'erbolario Osmanthus & Ginepro Nero

A mai bejegyzésben a L'erbolario két legújabb illatáról olvashattok és most először a női mellett egy férfi illat is sorra került - nekem is nagyon újszerű volt megírni ezt a bejegyzést, hiszen most először van szó a blogon kifejezetten férfi illatról, de remélem, hogy tetszeni fog nektek. Már alig másfél hónap van karácsonyig és nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem mindig a barátomnak és apukámnak a legnehezebb ajándékot választani, úgyhogy én mindig szívesen olvasok olyan cikkeket, amik esetleg ötletet adhatnak az ajándékvásárláshoz - remélem, hogy nektek is segíteni fog picit ez a bejegyzés! :)


"A bódító illatosfa, apró, csodálatos illatú virág, számos holdhoz kapcsolódó legenda főszereplője. Ez a nagyszerű krém rejtélyes, mint a hold, mely évszázadok óta arról híres, hogy illatát a messzi távolból is érezhetjük, ahogyan azt a kínai költő, Yang Wanli is megjegyzi. Így kevés fújással is könnyedén érezhető hatása, és elkísér egész nap, illata derűs szellőként kíséri viselőjét. 

Fő összetevők: bódító illatosfa oldat, angyalgyökér és damaszkuszi rózsa, szantálfa és vanília

Illatpiramis 
Illatcsalád citrusfélék, virágillat 
Fejillat szicíliai citrom - mandarin- Bergamot –grapefruit levél- őszibarack- rózsabors 
Szívillat bódító illatosfa oldat, angyalgyökér, jázmin, damaszkuszi rózsa és narancsvirág- gardénia 
Alapillat szantálfa – Bourbon vanília - benzoin–pacsuli"


Az Osmanthus egy Kelet-Ázsiában és Dél-Japánban őshonos örökzöld cserje, melynek aprócska, de erős illatú fehér virágai késő ősszel, főként októberben nyílnak - ennek illatát rejtették a legújabb L'erbolario illatba, amiből nem csak parfüm, de egy egész termékcsalád született.

Amikor megláttam, hogy a citrusos illatcsaládba tartozik az illat egy könnyed, nyári illatra számítottam, de egy gazdagabb, púderesebb illat is meghúzódik a háttérben, ami inkább estére vagy télre teszi tökéletessé és a rózsabors is ad neki egy kis pikantériát. Az illatjegyekből is látható, hogy egy nagyon összetett illatról van szó, amiből nem lehet kiragadni az egyes összetevőket, szerintem nagyon jól sikerült, elegáns és kortalan parfüm lett, amit a huszonéves korosztálytól kezdve bárkin el tudok képzelni. Ja, és majdnem elfelejtettem, hogy a parfüm is és a testápoló is egy selyemmel borított óarany dobozban érkezik, amitől hihetetlen luxus érzetűek lesznek a termékek. 

Egyébként limitált kiadásról van szó, úgyhogy ha megtetszett az illat, akkor siessetek a beszerzésével! :) 

"A bódító illatosfa, apró, csodálatos illatú virág, számos holdhoz kapcsolódó legenda főszereplője. Ez a nagyszerű krém rejtélyes, mint a hold, és hidratálja a bőrt, köszönhetően az értékes olajoknak és a kakaóvajnak. Egy igazi simogató kezelés, mely intenzív és bódító. 

Fő összetevők: bódító illatosfa, illatosfa levelek kivonata, hidrolizált teff protein, felületaktivált zab aminosava"


A testápolókrém illata nagyon hasonló a parfüméhez, a rózsabors talán egy picit intenzívebben kiérezhető belőle. A krém állaga közepesen sűrű, hamar beszívódik és az illata egész nap érezhető - nem annyira erősen mint a parfüm esetében, de azért nagyon is érezni, hogy ott van. A hidratálóhatása ebben a hűvös időben is bőven elég volt, puhává teszi a bőrt és ez a hatás 1-2 napig megmarad. 

"Puha és hidratált ajkak az év minden évszakában, íme a fantasztikus bódító illatosfa-alapú termékünk. 

Használat: Alkalmazzon egy kis mennyiséget a termékből és vigye fel ajkaira. 

Fő összetevők: bódító illatosfa-virág oldat, bódító illatosfa level kivonat, teff hidrolizált fehérjéi, zab aminosavai "


Az ajakbalzsam egy elegáns arany selyemszütyőben érkezik, ami igazán luxus benyomást ad neki - nekem még nem volt ilyen elegáns szájápolóm korábban, nagyon tetszik ez a kis plusz. A balzsam illata nem egyezik meg a parfümével, egyértelműen a vanília dominál benne valamilyen egyéb, számomra megfoghatatlan édeskés illat mellett. Az összetevőket sem aprózták el, számos hasznos növényi olaj és vitamin került bele: a kókuszolaj, napraforgóolaj, olívaolaj, shea- és kakaóvaj mellett E-vitamin ápolja az ajkakat. Az ajakápoló nagyon kellemes érzés az ajkakon, sűrű, krémes állagú ami tényleg szuperül hidratálja az ajkakat. Saját használatra talán egy picit luxus, amit bár néha jó megengedni magunknak, én inkább ajándéknak tudom elképzelni - annak viszont nagyon. :)


"A bódító illatosfa virágos, könnyed aromát áraszt, mely az univerzális illatosított tasakokkal mindent beburkol. 

Használat: Vegye ki az illatosított tasakot a védőcelofánból és helyezze oda, ahol illatosítani szeretne, pl. fiókba, ruhásszekrénybe vagy táskájába."

Nagyon érdekes termék és szuper ötlet, hogy a kedvenc illatunkat a ruháinkon is érezhetjük! Én rögtön be is tettem az egyik szekrényembe és már 2-3 hete tart az illata, szóval nem kell attól félnünk, hogy esetleg hamar elillanna. 




"- fekete borókával, szezámmaggal és fekete köménnyel -

Ez a hatékony dezodor fa- és citrusillatával biztosítja a frissességet az aktív és dinamikus embereknek. Ez az innovatív fitokomplexum alkalmas a túlzott izzadás csökkentésére, zsurló és a zsálya összetevőkkel semlegesíti a szagot. A test ezen érzékeny részének, a hónaljnak védelmében közreműködik az energizáló fekete boróka, a tonizáló köménymag, a hidratáló fekete szezámmag és a bőrtisztító hatású faszén. 

Fő összetevők: fekete boróka és fekete kömény kivonat, desztillált víz fekete borókából, hidrolizált fekete szezám, candeia alfa bizabolol, semlegesítő zsálya- és zsurló fitokomplexum, biotechonológiai trietilcitrát, kókuszos és repce deodoráns fitokomplexum, faszén. "


Amikor először szagoltam ezt az illatot rögtön a Terre d'Hermes jutott róla eszembe, amit apukám nagyon sokáig használt és imádtam az illatát - a Ginepro Nero is egy hasonló elegáns, citrusos illatcsaládot képvisel, nagyon kifinomult illat. Érdekes egyébként, hogy a barátom és apukám is letesztelte az illatot és mindkettőjüknek nagyon tetszett, szóval nem köthető egy bizonyos korosztályhoz, szerintem bárkinek jól állhat. :) Ez egy alumíniumsó mentes dezodor, ami nem magát az izzadást akadályozza meg a pórusok összehúzásával, hanem a kellemetlen szagokat fedi el. Én mindig mindenkit arra bíztatok, hogy keressék a minél természetesebb összetevőjű, alumínium mentes deokat, mert már a mentes változatokból is elérhetőek szuper hatékonyak. :)



"- fekete borókával, szezámmaggal és fekete köménnyel 

Mint egy féktelen mediterrán tánc, amely az érzékeket és a szívet találja el , ez az illat könnyedén száll majd kedvenc szobáiban, felfrissíti az atmoszférát és helyrehozza a lelket. Elég a rattan pálcákat elhelyezni az Ginepro Nero illatos oldatban, citrus és faillatával azonnal felszabadítja a levegőt és biztosítja környezetében a tartós frissességet. 

Fő összetevők: Borókabogyó, keserű narancs, elemi, cédrusfa és Sumatra benzin"


Először fura volt, hogy egy férfiparfüm illatú illatosítót használjak otthon, alapvetően inkább egy visszafogottabb púderes vagy virágillatot tudtam volna elképzelni e célból, de mivel a Ginepro Nero egy citrusos illat - én akár uniszexnek is el tudom képzelni -, abszolút jól illett a lakásba, egyáltalán nem volt túl erős vagy tolakodó. Az elegáns fekete üveg a rattanpálcikákkal pedig dekorációs elemnek sem utolsó. :)



0 megjegyzés:

Post a Comment