Nem vált be: S-he Aquashine rúzs - #070

Már régóta tervezem megírni a bejegyzést erről a rúzsról, és ezen az esős szombaton végre időm is volt rá. A rúzs színe egyébként szuperül illik ehhez a borongós időhöz, igazi őszi szín, viszont a minőségével azért akadnak problémák. Ha érdekel, hogy mik is ezek akkor olvass tovább!
I've been planning to write the review for this lipstick for a long time now, and on this rainy Saturday I finally had the freetime to do out. The colour fits this cloudy weather, it's a perfect one for fall, but I had some problems with the quality. If you're interest, keep on reading!



A rúzs állaga nagyon krémes, szinte már egy lip butter-re emlékeztet, és a színt is jócskán építgetni kell, hogy teljes fedést kapjunk. Ez még nem is lenne baj, de a szám belső feléről kb. 10 perc után kopni kezdett, ahogy beszéltem, és nagyon csúnya látványt nyújtott. Én féláron vettem 400 Ft.-ért, úgyhogy szerencsére nem buktam rajta sokat, és arra nagyon jó volt, hogy megnézzem hogy áll ez a szín, és beruházzak-e egy minőségibb verzióra.
The texture is really creamy, it reminds me of lip butters, and you have to really build the colour up to get an opaque coverage. I wouldn't even mind this, but the colour started to fade on the inner parts of my lips after 10 minutes of talking and it looked really bad. I bought it for 50% off - about $2 - so fortunately it wasn't a huge waste of money, and it was perfect to try out the colour on me and helped me decide to get the colour in a good quality version.



Egyébként a rúzsnak közepesen erős virágos-gyümölcsös illata van ami meg is marad, nem túlságosan zavaró, de tudom, hogy van aki nem szereti.
In addition, the lipstick has quite a strong fruity-floraly scent which lingers, it's doesn't really bother me, but I know some of you dislike it.

Itt ez a rúzs van rajtam. / Me wearing the lipstick.
Összességében nem tudom, hogy minden rúzsnak ilyen rossz-e az állaga az Aquashine családból, de ezt semmiképpen nem ajánlom nektek, maximum "játszós" rúzsnak.
Overall, I don't know if all lipstick from the Aquashine range have this really bad texture, but I don't recommend this one at all unless you just want to play around with the colour.

2 megjegyzés:

  1. Nekem is van egy ilyen rúzsom, csak más árnyalat, és az is hasonlóan silányan teljesít ... :/

    ReplyDelete