MAC Mineralize pirosító - Just a Wisp


A MAC Minealize pirosítója Dainty árnyalatban az egyik kedvenc pirosítóm, már nagyon sokszor találkozhattatok vele a blogon is - éppen ezért nagyon megörültem, amikor a MAC Trends bemutatón a goodie bag-ben lapult egy másik árnyalat a pirosítóból, a Just a Wisp


A Just a Wisp már az újfajta mineralize csomagolást kapta, mágnesesen záródó fedéllel. Nagyon letisztult és minimal a design, de picit nehezebb kinyitni mint a másikat. A színe egy igazi jégkirálynős hideg rózsaszín, ami a világos bőrűek jó barátja lesz - sötétebb bőrön rózsás fényű highlighter-ként tudom elképzelni. Nem véletlen az őszi-téli trendek kulcsdarabja, télen gyönyörűen fog mutatni a hóesésben. :) 


A pigmentáltsága nagyon-nagyon magas, meg is lepődtem, mert a Dainty-nél sokkal intenzívebb színt ad annak ellenére, hogy világosabb árnyalatról van szó. A Dainty-hez képest sokkal fényesebb is, leginkább a Semi-Precious Rose Quartz MSF-hez tudnám hasonlítani. A púder felvitelkor közepes mértékben porzik, a legjobb még fixálás előtt felvinni az alapozóra, hogy jól bele tudjon tapadni. Én egyébként jobban szeretek a picit porolósabb pirosítókkal dolgozni, könnyebb belőlük színt kinyerni és nem lesz foltos a pirosítás - a felesleget pedig egy fixáló spray segíségével könnyű eltüntetni. Tartóssága kiemelkedő, nálam csak nap végére halványodott, illata nincs.

Élesben:


Itt pedig a fénye is jól látszik, nincs rajtam highlighter csak a pirosító:


Swatch:



Elérhető a MAC üzletekben, kb. 7000 Ft.-os áron.


Hogy tetszik nektek? Próbáltatok már MAC pirosítót?





0 megjegyzés:

Post a Comment