L.A. Girl Matte Pigment Gloss folyékony rúzsok


Régóta adós vagyok ezeknek a matt rúzsoknak a tesztjével, de mindig halogattam. Ebből már sejthetitek, hogy nem lettek  a kedvenceim sajnos - a színválasztással is mellényúltam egy kicsit, de a formula is hagy némi kívánnivalót maga után.


A csomagolása teljesen rendben van, közepes méretű duci tubusban érkeznek, jól záródó kupakkal. Az applikátor már sajnos nem ilyen jó, túl rövid a nyele így a duci kupaktól nehéz rendesen odaférni a szájunkhoz. Az applikátor maga is túl merev, nem lehet szépen dolgozni vele az ajkakon. Egy ajakecsettel már könnyebb dolgunk van, de nem mindig van kedve az embernek ezzel vacakolni, igazán rakhattak volna bele egy használható applikátort. 

Kinyitáskor nem csak ez az egy gond van vele, a festéknek elég kellemetlen, temperás illata van ami ugyan felvitel után már nem érződik, de ilyenkor mindig belegondolok, hogy mi lehet ebben, aminek ilyen szaga van és vajon jó dolog-e ezt a bőrömre kenni?

A festék minősége színenként változik, legszebben a nude árnyalat mutat, de ahogy haladunk a legsötétebb felé úgy lesz nehezebb egyenletesen felvinni a festéket. A rétegezést nem nagyon szereti, úgy már nem is szárad teljesen mattra, hanem marad egy kis ragadós érzés az ajkakon - emiatt pedig amikor az ajakakat összeérintjük a festék hajlamos foltokban leválni. Nem szép látvány. Egyébként ha már fent vannak az ajkakon, akkor tényleg tartósak, lemosni is csak olajos lemosóval lehet őket. Evést-ivást szépen bírják, egyedül az olajos ételek oldják őket.






Élesben a Timeless árnyalat.
Felülről lefelé: Dreamy, Timeless, Rebel

Sajnálom, hogy ezek nem sikerültek valami jól, mert jó kis budget opciók lettek volna a drágább folyékony rúzsokra. Az Aden márka hasonló termékei sokkal jobbak, csak a színválaszték lehetne szélesebb (sok árnyalat gyönyházfényű sajnos). Legközelebb a Colourpop és a Pupa hasonló termékeit szeretném kipróbálni, és ősszel a MAC is jelentkezik folyékony rúzsokkal. 

Én egyébként eBay-ről rendeltem őket, ettől az eladótól, $4 volt darabja.

Próbáltatok már matt folyékony rúzst? Ha igen, akkor melyiket?


8 megjegyzés:

  1. Kár érte, pedig nagyon szépek és jó áron vannak! :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én is sajnálom őket. :( Még jó, hogy nem rendeltem többet:D

      Delete
  2. Pont tegnap írtam tesztet az ebayes verzióról, a ragacsos érzést vastagabb rétegnél leszámítva bevált! :)
    Ha gondolod nézz be: http://norahsweetthings.blogspot.hu/2015/07/matt-folyekony-ruzs-teszt.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olvastam:) Nekem is van 1 ilyenem, de elég sötét szín, nemrég érkezett pedig tavaly rendeltem:D Már lemodtam róla.

      Delete
  3. Kár, hogy ilyen problémásak, pedig gyönyörű színűk van.:(

    ReplyDelete
  4. Kár értük, mert nagyon szépek!

    ReplyDelete