Best of MAC - Top 5



Már itt is vagyok a Best of sorozat második részével, most a MAC legjobb termékeit mutatom meg nektek. Természetesen nem próbáltam minden egyes MAC terméket és csak a saját tapasztalataimat tudom veletek megosztani, de nekem ezek a legnagyobb kedvenceim a márkától. :)


1. RÚZSOK

Szerintem nem nagyon van olyan színű rúzs amit a MAC-nél ne lehetne megtalálni - éppen ezért ha valami különleges színt szeretnétek akkor mindenképpen érdemes körülnézni a MAC kínálatában, de az alapszínek között is bátran válogathatunk. Minőségre szerintem vetekszenek egy high-end termékkel, és a matt darabok legendásan hosszan tartóak (a Riri Woo nálam kibír egy többfogásos étkezést is!). Ha csak pár kedvenc színt kéne választanom akkor a Ruby Woo-t (vagy Riri Woo-t), a Rebel-t, a Twig-et és a Relentlessly Red-et mondanám. A rúzsok visszafogott vaníliás illata és a limitált termékek gyönyörű csomagolása pedig külön említést érdemel.



2. Mineralize Skinfinish

Ezek a finomra őrölt ásványi púderek általában highlighter vagy pirosító formájában jelennek meg és szinte minden limitált kollekcióban helyet kap egy-két új árnyalat. Az állandó kínálat kedvence a pezsgőfényű Soft & Gentle, a másik pedig egy régebbi mineralize kollekció része volt a Semi-Precious Rose Quartz (ebből egy blogsale-n csaptam le a másodikra, az előző már elfogyott.)



3.Prep+Prime Lip

Ha kiszáradásra hajlamos az ajkunk akkor egy ilyen ajakbázis sokat segíhet, pláne a matt rúzsok viselésekor. Ez pedig nem csak hidratál, de sokkal sokkal tartósabb lesz tőle bármilyen rúzs! Felvitel után érdemes várni kb. fél percet, ez alatt kellőképpen tapadósra szárad és jobban megtartja a rúzsokat. Must have!



4.Szemhéjpúderek

Szintén bármilyen színt megtalálunk a nem éppen olcsó darabok között - viszont az időről időre megjelenő palleták nagyon megérik az árukat! A szemhéjpúderek állaga még az Urban Decay-t is lekörözik, pedig előtte azok voltak a kedvenceim. Csak egy példa: a Cinderella paletta bal alsó színe (Satin Taupe) az egyik kedvenc szemhéjpúder színem, de a korábban próbált hasonló színek mind nagyon poroltak, így macerás volt őket használni, de ez végre tökéletes.


5. Mineralize pirosítók

A képen is látható, hogy mennyire szeretem ezt a pirosítót, nemsokára el is fogy. Ez a Mineralize pirosítók Dainty árnyalata egyébként és minden világos bőrű lánynak kötelezővé tenném! Textúrájában hasonló a Mineralize Skinfinish-ekhez, könnyű felvinni, nem lesz tőle bohócos a pirosítás, így kezdők is bátran válaszhatják és csodás fénye van! 

Nektek melyik a kedvenc MAC terméketek vagy mit szeretnétek kipróbálni a márkától?



4 megjegyzés:

  1. Nekem az abszolút kedvencem a Blot Púder, kifényesedésre hajlamos bőr esetében kötelezővé tenném a használatát!
    A szemhéjpúdereket annyira nem érzem kiemelkedőnek, viszont tény, hogy a színválaszték egyedülálló.
    Az én kedvenc pirosítóm is egy MAC darab, csak nem a mineralize vonalból és abban is egyetértek, hogy a Ruby Woo szuper minőségű és nagyon tartós, valamint rúzs alá én is nagyon ajánlom a Prep + Prime lip-et, eszméletlen jó termék! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekem száraz bőröm van, de a zsíros bőrű ismerőseim is imádják a Blot púdert. :) Örülök, hogy a legtöbb termékkel egyetértesz! :)

      Delete
  2. A rúzsaikat ismerem csak egyelőre, azokra rendesen rákattantam, de a Blot púdert is szeretném kipóbálni. A pirosítóik is tetszenek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha olajos vagy kombinált a bőröd, akkor a Blot púder szuper lesz. :)

      Delete