Júniusi kedvencek



Általában nem szeretek olyan közhelyeket használni, hogy milyen gyorsan elszaladt egy hónap, de a június tényleg mintha csak tegnap kezdődött volna. A nyár 1/3-án túl vagyunk, a nagyon meleg napok mellett voltak esős napok is, amikor kicsit több sminket is elviselt a bőröm. Ha kíváncsiak vagytok, hogy mik voltak a kedvenceim júniusban akkor olvassatok tovább!



A szememre a MAC Painterly Paint Pot-ot használtam minden nap amióta megvettem, önmagában a nap végére becsíkozódik az én olajos és rejtett szemhéjamon, de a szemhéjpúdereket nagyon jól megtartja és felélénkíti a színeket. Nem véletlenül van ekkora hype körülötte, tényleg megéri az árát. :)



A meleg napokon nagyon jó szolgálatot tett a La Roche-Posay termálvíz, ami az utazócsomag része volt. A frissítő hatása mellett még hidratálja is az arcbőrt - a legjobb ha a hűtőben tartjuk használat előtt.


A Maybelline Baby Lips ajakápolók most már minden drogériában elérhetőek, ahol Maybelline termékeket forgalmaznak. A Strike a Rose árnyalat a magasabb pigmentációval rendelkező Electro családhoz tartozik - nyaralásra ezt vittem magammal, a strandon nem viseltem sminket csak ezt ajakápolót, amivel egy kis színt csempésztem az arcomra. A hidratálóhatása is meglepően jó egyébként, még a sós víztől sem száradtak ki az ajkaim.


A Dazzleglass szájfény Baby Sparks árnyalatban szintén júniusi szerzemény, de ahogy a képen is láthatjátok jó párszor használtam. Nagyon finom édeskés illata van, és annak ellenére, hogy nagyon tartós, nem zavaróan ragadós. A világosrózszaszín alapban található kék csillámok teszik igazán különleges darabbá.


Testápolásra a The Body Shop Virgin Mojito illatú testvaját használtam legtöbbször, a frissítő hatása nagyon jól esett a melegebb estéken.


Valahogy mindig visszatérek ehhez a Holika Holika Petit Moisture BB krémhez, annak ellenére hogy az egyik legolcsóbb koreai BB krémről van szó, a száraz bőrömmel istenien működik együtt. Már a második tubus végefelé járok és hamarosan rendelnem kell a harmadikat is. :) Alá a Maybelline Baby Skin primert szoktam használni, hogy a legnagyobb melegben se csillogjon a bőröm.

Nektek mik voltak a kedvenceitek júniusban?



6 megjegyzés:

  1. Örök szerelmem nekem is az a termálvizes spray, annyira jó:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pár nap alatt el is fogyott nálam ebben a hőségben:D

      Delete
  2. Jövőhétre 40 fokot mondanak szóval jó szolgálatot fog tenni a termálvizes spray!:) Nagyon örülök amúgy, hogy már mindenhol kaphatóak a baby lips-ek, mert már régóta vágyódom utánuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Már el is fogyott sajnos:( Igen, eddig csak a Müllerben volt pár fajta, de végre mindenhol elérhetőek:)

      Delete
  3. A Body Shop mojito testvaját eddig csak megszaglásztam, viszont kellett ez a nagy meleg, hogy azonnal akarjam :)

    ReplyDelete