Best of Catrice - Top 5

Facebook-on kérdeztelek titeket, hogy melyik márka legyen a sorozat eheti részének főszereplője és a Catrice kapta a legtöbb szavazatot. Általam is nagyon kedvelt márkáról van szó, abszolút megfizethető és szuper jó termékeik vannak. Félévente lecserélik a szortiment 25%-át ami 2 okból is jó: a kifutó termékeket 699 Ft.-os áron lehet megvásárolni, másrészt pedig ez azt jelenti, hogy 1 hónapon belül újdonságokkal jelentkezik a márka.

1.Liquid Metal szemhéjpúderek


Ezek a szemhéjpúderek akár egy high-end márka termékei is lehetnének, annyira szép a kidolgozásuk. A minőség is teljesen rendben van, szárazon egy picit porolnak, de nedves ecsettel használva gyönyörűen lehet velük dolgozni és a pigmentáltságból is a maximumot tudjuk kihozni. Én a mozgó szemhéjra szeretem felvinni valamelyik színt, majd egy natúr barnával eldolgozni a széleket, de az alsó pillasorban is csodásan mutatnak.

2.Made To Stay Smoothing Lip Polish


Kifutó termék révén most érdemes lecsapni ezekre a folyékony rúzsokra, amik nagyon magas pigmentációval és fénnyel rendelkeznek. Hajlamosak tartósan megszínezni az ajkakat, így a szín még a fény megkopása után is sokáig megmarad. Az én kedvenceim a pirosas és barnás nude árnyalatok.

3.Absolute Matt paletta


Teljesen matt, natúr színekből álló palettával szerintem a Catrice jelentkezett először drogériás fronton, és bár a színek eléggé porolnak én nagyon meg vagyok velük elégedve. Ahogy a képen is láthatjátok a középső színt használom legtöbsször, ez majdnem minden szemfestésnél szuperül illik a mélyítővonalba.

4.Rúzsok


Amikor elkezdett komolyabban érdekelni a sminkelés, a Catrice rúzsait szereztem be az elsők között, és bár már többéves darabok is vannak a készletemben, nincs szívem megválni tőlük. Kezdő sminkelőknek bátran ajánlom őket, vannak köztük magas pigmentációval rendelkező matt/szaténfényű darabok, de fényes finishű, krémes rúzsokat is találtok a kínálatban. 

5.Ajakkkontúrceruzák


Aki szeret rúzsozni, annak kötelező néhány kontúrceruza beszerzése. Nekem nagyon sok rúzsom van és elég költséges lenne mindegyikhez 5-6 ezer forintos ajakceruzákat beszerezni, de miért is tenném ha 1000 Ft. alatt szuper termékeket lehet kapni? A kedvencem a régebbi szortiment automata ceruzái (Precision Lip Pencil), ezeket sajnos már nem lehet kapni, de az új Ultimate Stay ceruzák is nagyon jól sikerültek. Van néhány hagyományos, faragós ceruzám is a márkától (Lip Designer, Long Lasting Lip Pencil) ezek sem rosszak, de az automata megoldást jobban kedvelem. Hasonló kategóriában egyébként még a Flormar ceruzáit is ajánlom, bár azok hegyezősek de nagyon szuperek, olcsóbb kategóriában a Rival de Loop termékeit, kicsit magasabb áron pedig a Pupa vízálló darabjai is nagyon jók.

 +1 Limitált kiadások


A márka rendszeresen jelentkezik limitált kiadásokkal is, ahol gyönyörű csomagolású termékekkel szoktak előrukkolni. Az egyik legutóbbi kedvencem a Rock-o-co kiadás szaténfényű korral lakkja, de a Viennart fényes rózsaszín rúzsát és a Check&Tweed piszkos rózsaszín rúzsát is nagyon szeretem.

Nektek mi a kedvencetek a márkától?



4 megjegyzés:

  1. A Camouflage Creme korrektor, a szemöldökceruzájuk és a limitált kiadásokból a Check&Tweed kiadás highlightere és a Feathered Fall lakkjai és szemhéjtusa. :)

    ReplyDelete
  2. Azzal a korrektorral mar evek ota szemezek, egyszer biztos beszerzem:)

    ReplyDelete
  3. Jaj nagyon szeretem a Catrice termékeket, ahhoz képest, hogy mennyire olcsó, nagyon jó minőségűek:)

    ReplyDelete