Yves Rocher tusfürdő koncentrátum

Megérkezett az Yves Rocher legújabb innovációja, a környezettudatos szemléletben megalkotott Tusfürdő koncentrátum, mely úttörőnek számít a szépségápolási termékek körében. Innovatív textúrájának köszönhetően a Tusfürdő koncentrátum csupán 1 cseppje elegendő a teljes zuhanyzáshoz.

A természet koncentrátuma jó közérzetünkért. 
100%-ban növényi eredetű lemosó bázisával, 97%-ban természetes eredetű alapanyagtartalmával, jótékony növényi illatanyagával és teljesen innovatív, konzerválószer-mentes formulájával az új Tusfürdő koncentrátum átalakítja a zuhanyzás élményét. Hogy minden reggel jól induljon!


Hogy ez miért fontos a környezetvédelem szempontjából? 4-szer koncentráltabb innovatív formula egy 4-szer kisebb flakonban összpontosul, melynek köszönhetően a környezetre gyakorolt hatása is kisebb:


1=4 Egy varázslatos formula a bolygónk védelméért.
Az új Tusfürdő koncentrátum összetétele olyan intenzív, hogy csupán egy cseppje elég a zuhanyzáshoz. 100 ml-es kiszerelésű flakonja 40 használatra elegendő, akárcsak a Plaisirs Nature család klasszikus 400 ml-es Hab- és tusfürdői. Nagyszerűségét a CERCO* által végzett tudományos tesztben résztvevő 80 fő igazolta.

Egy textúra, mely hihetetlenül átalakul. 
Igazi áttörés a higiéniai termékek körében. A Tusfürdő koncentrátum átalakuló textúráját az Yves Rocher Franciaországban szabadalmaztatta. Az alkalmazott eljárás egy eddig soha nem látott, többrétegű formulát hozott létre, melynek összetettsége csak optikai mikroszkóppal, polarizált fény alatt mutatható ki. Ez a szerkezet lehetővé teszi az összetevők maximális koncentrációját, hogy ezáltal egy kivételesen érzé- ki és meglepő fizikai tulajdonságokkal felruházott formulát kapjunk. A termékkel való első találkozás lenyűgöző: textúrája folyékony, intenzív, olyan akár a természet nektárja. Vízzel érintkezve átalakul: könnyedén siklik a bőrön, miközben gyengéd, finom habbá válik.

1 nyomás = 1 csepp = 1 zuhanyzás

A környezetbarát Tusfürdő koncentrátum 3 illatban kapható: Bourbon vanília, Mangó-Koriander és Olíva-Keserűnarancs.



0 megjegyzés:

Post a Comment