Trend it up - új márka letesztelve



Nagy  izgalmat okozott a beauty világban a dm saját sminkmárkája, a Trend It Up hazai bevezetése. Volt szerencsém tesztelni a márka néhány termékét az utóbbi hetekben, úgyhogy itt az idő, hogy beszámoljak róluk nektek. Ha kíváncsiak vagytok, hogy mennyire nyűgözött le a márka, akkor olvassatok tovább!

Kontúrozó paletta 


Selymes-lágy textúrájú kontúrpaletta 3 különböző színű kontúrozó púderrel az arc tökéletes kontúrozásához, színezéséhez és kiemeléséhez.


Kezdem a kedvencemmel: ez a hármas kontúrozópaletta hamar a reggeli rutinom részévé vált, mondom is miért: egyszerre található meg benne egy hideg árnyalatú kontúrpúder és egy melegebb bronzosító. Hogy ez miért szuper? A hideg árnyalat csontosításhoz tökéletes, a meleg pedig egy kis napcsókolta hatás eléréséhez. Előbbit az arccsont alatt és az orromon szoktam használni, utóbbit pedig a halántékomon és az almácskákon. A púderek minősége is szuper, selymes állagúak, megfelelően pigmentáltak, könnyű velük dolgozni. A reggel elkészített sminkem még este is közel ugyanolyan állapotban van, ami ilyen melegben nem kis dolog.


Matt ajakpúder



Matt ajakpúder a bársonyos ajkakért és lágy színekért.
  • avokádóolaj (A-,D- és E-vitaminban, valamint esszenciális zsírsavakban gazdag) ápoló hatású 
  • bársonyos finish 


  • A Trend it Up kínálatában érdekesebbnél érdekesebb termékeket találunk, ilyen ez a matt ajakpúder is: drogériás márkánál ilyet még nem láttam. Picit féltem, hogy mennyire fog szárítani, de egy kis ajakbalzsamot aládolgozva nem okoz gondot, sőt ez a ragadós alap még jót is tesz a tartósságának - mert hogy nagyon tartós termékről van szó, ami észrevehetetlen réteget képez az ajkakon. Egyébként gyönyörű színekben kapható!

    Vízálló szemöldökformázó gél 


    A tökéletesen formált és kontúros szemöldökért.
    • panthenol (ápoló) 
    • biotin
    • nem kenődik és vízálló 
    • jó fedőképességű 
    • tökéletesen formált szemöldök 
    • precíziós minikefével

    A szemöldökformázást általában egy ilyen színezett zselével zárom, segít egész nap a helyén tartani a szálakat és még egy kis plusz színt is ad nekik. Ezen a téren nem várok sokat egy terméktől, csak legyen megfelelő a színe és egészen estig tartson ki - ezt tudja is ez a kis zselé, jó termék, de nem kiemelkedő más márkák hasonló termékéhez képest.

    Krémes vízálló szemhéj highlighter


      Maximális színhatás.

  • Ragyogó megjelenés a csillogó, metálfényű tónusoknak köszönhetően. 
  • Különleges Highlighter-hatás.
  • A szemhéjfesték nem áll össze a szemhéj redőiben. púderes, gyöngyhatású végeredmény
  • tartós 
  • nem kenődik és vízálló


  • Hallottatok már szemhéj highlighter-ről? Na, én még nem, úgyhogy nagyon kíváncsi voltam, hogy mi is ez: tulajdonképpen világos, csillogó árnyalatokban kapható krémes szemfestékekről van szó. Az általam próbált árnyalatban a fényes, világosarany alapban pici csillámok is rejtőznek. Reméltem, hogy önmagában is elég tartós lesz, de sajnos az olajos szemhéjamra kell alá szemhéjalap, hogy ne álljon össze a szemráncokban és érdemes inkább vékony rétegben felvinni. Nekem arcon használva jobban bevált, mint az eredeti funkciójában.

    Színminták:

    B-J: Eye Highlighter, Matt Lip Powder, Contouring Palette

    Összességében nagyon örülök, hogy újabb, széles körben elérhető pénztárcabarát márkával bővült a hazai kínálat. Sok izgalmas terméket láttam már az állványon (matt folyékony rúzsok, a Colourpop formulájához hasonló krémes szemfestékek), amiket alig várom, hogy kipróbáljak a későbbiekben. Ráadásul a márka időről időre szuper limitált kiadásokkal jelentkezik, csak remélni tudom, hogy ezeket itthon is megvásárolhatjuk majd a dm üzleteiben. 

    0 megjegyzés:

    Post a Comment