Revlon Lipstick Love




A Revlon ajaktermékei a kedvenceim közé tartoznak, nemrég 4 újabb darabbal bővült a gyűjteményem: két jumbo rúzsceruzával és két folyékony rúzzsal - ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor olvassatok tovább!


A Revlon Ultra HD folyékony rúzsok közül már van két szín a birtokomban, most viszont két igazi nyári színnel bővült a gyűjteményem: a korallszínű Flirtation-nel és a csereszenyepiros Passion-nel. Ezek nem mattra száradó folyékony rúzsok, szóval ne ilyen elvárással szerezzétek be őket, inkább szaténfényű rúzsokról van szó. Nagyon szépen pigmentáltak, egyenletesen fednek, de a krémes formula miatt ajakceruzát ajánlok hozzá, hogy ne fussunk ki az ajak vonalain kívülre. Igazán soha nem száradnak meg, mindig marad egy kis szatén fényük, de ha egy papírzsepivel óvatosan leitatjuk a fényüket, akkor egészen szép matt hatást tudunk vele elérni, a szín intenzitásának megőrzésével. A fényes formula előnye, hogy nem szárítja az ajkakat, sőt, némi hidratálóhatásuk is van. Az illatuk isteni, édes-gyümölcsös - talán a mangóra emlékeztet.



A rúzsceruzák közül sem ezek az első darabok, amiket próbáltam. Még a matt és fényes változatok megjelenése előtt vettem az első hármast egy repülőút során, és bár ez már jó pár éve történt, azóta is megvannak. Aztán megjelentek a matt változatok és inkább azokat használtam szívesebben, az egyik legjobb matt formula, amivel valaha találkoztam. Krémesek, de mégis mattok, nem szárítanak, egyenletesen fednek, magasan pigmentáltak és kellemesen bizsergető, mentolos ízük van. Most két újabb színnel bővült a gyűjteményem, ezek ha jól tudom a 2016-os őszi kollekció részei, tehát viszonylag újak. Az Enchanting egy barackos nude egy kis korallos beütéssel, tökéletes az irodába. Szinte észrevétlenül kopik, így az se baj ha egy sűrű nap során nincs idő frissíteni. A Fierce egy picit vagányabb, de nálam még mindig nude-nak számít, minden nap szívesen hordok ilyen árnyalatokat -  ez az árnyalat egyébként nagyon hasonlít a Kat von D Lolita-hoz. Most is szeretem használni, de úgy érzem ősszel fog igazán eljönni az ő ideje. :)


Színminták:


Biztos észrevettétek már, hogy a Müller drogériák nem forgalmazzák már a Revlon termékeket, helyette a Revlonshop.hu-n tudjátok őket megrendelni a hivatalos forgalmazótól. Minden rendelést ingyen szállítanak házhoz és naponta más-más termék kapható szuper áron, úgyhogy érdemes benézni hozzájuk. 

0 megjegyzés:

Post a Comment