Húsvéti Yamuna újdonságok

Szuper látni, hogy végre nem csak a Lush jelentkezik szezonális fürdőtermékekkel időről-időre - ez nem a Lush ellen szól, nagyon látványos és izgalmas termékeik vannak, de a legtöbbben sajnos van SLS, amit ekcémásként messziről kerülnöm kell. A Yamuna termékek viszont szerencsére egytől-egyig SLS-mentesek, úgyhogy nagy lelkesedéssel álltam neki a tesztelésnek. Ha kíváncsiak vagytok, hogy milyen termékekkel készül a magyar márka idén tavasszal, akkor olvassatok tovább!

Húsvéti kosár bombacsomag 


"Megérkeztek a Yamuna igazi húsvéti színekben pompázó fürdőbombái! Csak dobd a kedvencedet egy kád meleg vízbe és fedezd fel újra a fürdőzés élményét. Csupa természetes összetevő - ami ápolja és táplálja bőrödet - és csodás illat vár rád, ráadásul a saját fürdőszobádban! Élvezd a hamisítatlan Yamuna pillanatot és lazíts természetesen!"

A legszínesebb és legvidámabb újdonságok az 5-féle illatban kapható fürdőbombák: ezek külön-külön és csomagban is kaphatóak picit kedvezményesebb áron. Élénk színeikkel egyértelműen húsvéti festett tojásokra hajaznak, amire csak rásegít, hogy olyan nevet kaptak mint a Locsolók kedvence vagy a Nyuszitappancs. Elsőnek a zöld Harmatos Rét fürdőbombát próbáltam ki, ami isteni zöldalma illatúvá varázsolta a fürdőt, a vizet shrek-zölddé, a bőrömet pedig a növényi olajoknak köszönhetően nagyon puhává. Nem irritálta vagy szárította a bőrömet, sőt épp az ellenkezője. még másnap is éreztem a hidratáló hatását.

Ligetszépeolajos tusfürdő


"Enyhe habzású tusfürdő, amely egyszerre ápol és kényeztet. Segítségével a zuhanyzás során sem szárad ki a bőröd, amit finom olajos jellegével bársonyossá és illatossá varázsol. Ha érettebb, vízhiányos bőrre keresel megoldást, a ligetszépeolajos termékcsalád a segítségedre lehet!"

Általában  nem használok klasszikus tusfürdőket, mert nagyon nehéz szulfátmentes darabot találni elérhető áron, de a Yamuna terméke megfelel minden elvárásomnak. Nem szárít, nem irritál, megfelelően tisztít - persze szulfát hiányában nem szabad extra habzást várni, inkább krémtusfürdőre hasonlít az állaga, de ez nem von le a használat élményéből. Az illata nagyon finom virágos, sokáig érződik a bőrön. Egyébként külön pumpa is kapható hozzá, amivel még könnyebb használni.

Élményfürdő szappankülönlegességek


"Egy tavaszi csokorba szedtük Neked kedvenc szappanjainkat! 5 féle miniszappan vár rád egy csinos kis organzában. Ajándéknak is tökéletes! A csomag tartalma: levendulás- (33 g), teafaolajos- (33 g), szőlőmagolajos- (33 g), tesztoszteron (33 g) - és hévíztérségi gyógyiszapos mini szappan (33 g)."

Nagyon szeretem a hidegen sajtolt szappanokat, nem csak fürdéshez, de hajmosáshoz is szuperek és nagyon kíméletesen tisztítanak. Ez a kis csomag szuper, ha most ismerkedtek a különböző szappanokkal, ki tudjátok tapasztalni, hogy melyiknek milyen hatása van és pár alkalom után könnyen tudtok kedvencet választani. Nekem testre a Teafaolajos vált be legjobban, ez akkor is szuper ha esetleg problémás a bőrötök, illetve a Hévízi gyógyiszapos verzió is kiváló ekcémás bőrre. Hatásukat tekintve talán a Szőlőmagolajos hidratált legjobban, és az illata is ennek tetszett legjobban. A Levendulás nekem nem annyira jött be, de ez csak azért van mert ki nem állhatom a levendula illatát, ha ti szeretitek akkor ez is be fog válni. A Tesztoszteront egyértelműen férfiaknak alkották, ezt még nem sikerült leteszteltetnem, de ami késik nem múlik. :)

A Yamuna termékeket a Jászai Mari téri üzletünkben illetve a webshop-ban tudjátok beszerezni - Glamour-napokon 25% kedvezménnyel. 

0 megjegyzés:

Post a Comment