Catrice újdonságok


A mai bejegyzésben a Catrice őszi szortimentfrissítés legérdekesebb darabjairól olvashattok - a pipettás HD Liquid Coverage alapozójuk szerintem nagyon sokak kedvence lett, köztük az enyém is -, de ezen kívül még sok ígéretes darab is helyet kapott az állványon. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor olvassatok tovább!


Prime And Fine Contour

"Tökéletes befejezés. Kúp alakú az egyik, lekerekített a másik végén, ez a duó-ceruza kiváló az arc formájának kiemeléséhez. Az E-vitaminnal és argán olajjal gazdagított krémes textúra felvitele egyszerű a praktikus ceruza formának köszönhetően. A sötét szín mélységet ad, míg a világos enyhén csillogó árnyalattal hangsúlyoz. Választható két verzióban, a hűvös-hamu és meleg árnyalatokban."

Talán erre voltam a legkíváncsibb a csomagból, imádom az ilyen praktikus 2 az 1-ben termékeket. Az árnyékolószín gyönyörű szürkésbarna, amivel nagyon könnyen dimenziót adhatunk az arcunknak, nem lesz természetellenes vagy narancssárga a kontúr, könnyedén lehet vele imitálni a természetes árnyékokat. A festék állaga is szuper, könnyen eldolgozható, nem lesz foltos, nem lesz túl sok. A highlighter felén meglepődtem, azt hittem, hogy matt lesz, de nem, ez bizony egy fényes kiemelőszín. Szépen eldolgozható, nem tartalmaz nagy csillámokat, inkább csak egy visszafogott csillogást kölcsönöz az arcnak - ha hangsúlyosabb fényt szeretnénk, akkor használjuk alapnak egy por állagú highlighter alá, így a tartósságát is meghosszabbíthatjuk.

Camouflage Cream Anti-Red & Camouflage Cream Wake-Up Effect

"Retusáló Trió. Három matt kamuflázs krém, mely krémes textúrájával és kiváló fedésével semlegesíti és elfedi a bőrhibákat a tökéletes bőrszín eléréséért. Rózsaszín (wake up) árnyalata elrejti a szem alatti karikákat, a zöld (anti-red) árnyalat semlegesíti a bőrpírt, míg a sárga (anti-shadow) szín ellensúlyozza a sötétebb árnyékokat."

A mindennapokban nem szeretek különféle színű korrektorokkal pepecselni - a reggeli rohanásban nem jut erre idő -, de néha van olyan alkalom, amikor muszáj: egy-egy piros folt vagy nem-alvás hatásának eltakarására nagyon jól jönnek ezek a színes kis krémek. A Camouflage korrektorokra jellemző, hogy nagyon-nagyon pici is elég belőlük, annyira pigmentáltak, és tényleg szuper a fedésük. Én alapozó/korrektor alá szoktam őket használni, hogy ne látszódjon a turpisság.



Színminták:

Balról-jobbra: Camouflage korrektor Anti-Red, Wake-Up Effect, Prime and Fine contour stick





Lash Dresser Comb szempillaspirál

"Öltöztesd pilláid! A formázó szempillaspirál speciális fésű alakú keféjével egy időben gondoskodik a szempillák hosszúságáról, az egyedülálló kiemelésről és az extrém dúsításról. Tövüktől fogva elválasztott, mély fekete színnel borított szempillák."

A szempillaspirál csomagolása egyből felkeltette a figyelmem - gyönyörű ez a fémes lila! - és a különleges keféjét meglátva nagyon kíváncsi lettem, hogy mit tud. A L'oreal régi Telescopic spirálja jutott róla eszembe, amivel nagyon látványos pillákat lehetett elérni. Szerencsére ez is hasonló tudásában, gyönyörűen hosszabbít, ível és szétválaszt. A kefe pont elég festéket vesz fel, nem csomósodik több rétegben sem és nem pereg a nap folyamán. Nagy kedvenc lett!


Eye‘Matic szemhéjpúder Ceruza

"Minden egyben! Az Eye‘Matic Szemhéjpúder Ceruzával nincs szükség külön ecsetre a szemhéjfesték felviteléhez – saját beépített jumbo szivaccsal rendelkezik. A lekerekített formája lehetővé teszi az egyszerű és könnyű felvitelt – ideális a szem kiemelésére. A ceruza krémes-púderes textúrával – mely a ceruza tárolójában van – elérhető 6 különböző árnyalatban, beleértve a pezsgő, rozé és réz barna színeket."

Egy matt bőrszínű szemhéjpúder mindig jól jön, akár a szemhéjalap fixálására, akár a szélek eldolgozására. A duci applikátorral pillanatok alatt fel lehet vinni a festéket, és utána egy ecsettel vagy az ujjunkkal még egy picit eldolgozhatjuk a széleket. A púder maga nagyon selymes állagú, könnyű vele dolgozni, egy élénkebb árnyalatban szuper gyors sminket lehet vele készíteni a sietős reggeleken!


Prime and Fine Smokey Effect szemhéjfesték alap

"Fekete innováció. A fekete szemhéjfesték alapozó fokozza a felvitt szemhéjfesték színét és finom fémes csillogást kölcsönöz. A gyengéd formula enyhe szürke árnyalatban jelenik meg a bőrön, de magában is használható. Puha tapintású applikátorral a precíz felvitelhez."

Sokféle szemhéjalappal találkoztam már, de kifejezetten füstös szemekhez ajánlottal még nem. :) Nagyon kíváncsi voltam, hogy mit tud, de igazából eldolgozva már csak egy picit lesz szürkés, szerintem bármilyen sminkhez használhatjuk. Nem annyira domináns, hogy valóban intenzívebbé tegye a füstös sminket, de szépen megtartja a színeket, könnyű rajta dolgozni. Az én olajos szemhéjamon nem bírt ki sajnos egy egész napot, csak olyan 6-7 órát.



Volumizing Lip Booster ajakdúsító Szájfény

"Az Ajakdúsító Szájfény még teltebbé varázsolja az ajkaidat a benne lévő mentol összetevőnek köszönhetően, ami amellett, hogy dúsít, kiegyenlíti az ajkakon lévő repedezéseket. Az eredmény: nőies telt ajkak fényes rozé színben tündökölve."

A Volumizing Lip Booster egy hűsítő, mentolos szájfény, amitől rögtön elkezd bizseregni az ajkam és néhány perc múlva egy picit meg is duzzadnak. Kellemes érzés viselni, szerintem hidratál is egy picit és gyönyörű fényt ad az ajkaknak - akár önmagában, akár rúzs felett is használhatjuk.

Cream Lip Artist rúzsceruza

"Vajkrém. A könnyű és extrém krémes textúra hét briliáns árnyalatban fedi az ajkakat. A stylo toll lehetővé teszi a precíz felvitelt. Selymes és ragyogó befejezés korall-rózsaszín, fukszia-rózsaszín, kétféle bogyósgyümölcs, nude, rózsafa és barna árnyalatokban."

Nagyon szeretem az ilyen duci kis rúzsceruzákat, mindig van 1-2 szín a táskámban, mert amellett, hogy nagyon jól hidratálnak szép fényt és intenzív színt is adnak az ajkaimnak. Ez az árnyalat egyébként majdnem teljesen megegyezik a MAC Rebel rúzsával, úgyhogy aki szeretne egy olcsóbb Rebel alternatívát, mindenképpen nézze meg az I think is wanna berry you árnyalatot! :)


Színminták:

Balról-jobbra: Volumizing Lip Booster , Cream Lip Artist


1 megjegyzés:

  1. Hűű de érdekes ez a spirál :O meg fogom nézni a boltba!

    ReplyDelete