Revlon Ultra HD folyékony rúzsok & Eyes, Cheeks + Lips paletta


A Revlon amerikai Instagram-ját mindig nagy érkdelődéssel követem, hiszen először kint jelennek meg az újdonságok, és ha szerencsénk van akkor előbb-utóbb hozzánk is eljutnak. Így történt az is, hogy az Ultra HD Matte Lipcolor folyékony rúzsok nem voltak teljesen ismeretlenek számomra, kedvenc külföldi bloggereim instáján már sokszor szembe jöttek velem, és most végre itthon is kaphatóak a Revlon állvánnyal rendelkező kiemelt Müller-ekben. Az Eyes, Cheeks + Lips palettával viszont eddig nem találkoztam, úgyhogy ez számomra is abszolút meglepetés volt! :) Ez a kis mindentudó paletta két színösszeállításban (nude és füstös) kapható, és szinte minden benne van, ami egy komplett smink elkészítéséhez szükséges: szemhéjpúderek, pirosító, szájfények és rúzsok. Nagyon kis komplett paletta lett, ami jól záródik, nem foglal sok helyet, így utazáshoz is kiváló! Na, de nézzük meg részletesebben is a termékeket!

Ultra HD rúzsok - #Devotion, #Obssesion


"Revlon szeretné bemutatni 2016 legújabb, csábítóan matt, folyékony ajakrúzsát. Az ÚJ bársonyosan matt, HD technológiás Revlon Ultra HD Matte Lipcolor™ folyékonyrúzs viselete észrevehetetlen és hidratáló. Ne tegye ki ajkait többé azoknak a matt rúzsoknak, melyek kiszárították. Ez a termék köszönhetően különleges formulájának a matt hatás ellenére is ápolja ajkait. 

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor™ folyékonyrúzs 100%-osan viaszmentes formulájának köszönhetően az élénk színek bársonyos érzettel párosulnak. A plüss, bársonyos applikátorának köszönhetően a felvitel hihetetlenül egyszerű. 

7 nagyszerű árnyalatban és ellenálhatatlan vanília és mango illatban kapható ez a termékcsalád. Ki képes választani csak egyet ezek közül? 

LEGFŐBB TULAJDONSÁGOK: 
• 100%-os viaszmentes formula, hd gél technológiával 
• ultrakönnyű viselet, matt finish 
• hidratáló formula 
• tökéletes fedés egy rétegben • ellenállhatatlan vanília és mango illat 
• bársonyos applikátor"


Nagyon kíváncsi voltam már ezekre a rúzsokra, úgyhogy ezekkel kezdtem a tesztelést, vagyis pontosabban a Devotion árnyalattal, ami egy tökéletes hétköznapi, picit barackos nude rózsaszín. Nekem nagyon tetszik a csomagolás, ez a lekerekített forma és a matt tejüveg kombináció nagyon sikkessé teszi a rúzsokat - bátran vihetjük egyébként magunkkal is őket, mert bombabiztosan zárnak.

Az applikátorral nagyon jól lehet dolgozni, elegendő anyagot vesz fel és a festék krémes állagának köszönhetően könnyű eloszlatni. Nem mondanám teljesen mattnak, száradás után is marad egy pici fénye, de emiatt kevésbé szárít mint a hagyományos liquid to matte rúzsok. Az illata isteni mangós-vanílilás, ami ugyan erős, de mégsem tolakodó, nagyon finom. Tartósságban is elég jól teljesített, ugyan egy komolyabb étkezést már nem bír ki, de az ivás meg se kottyan neki. Egyébként szépen, fokozatosan kopik, és egy picit meg is színezi az ajkakat, emiatt kevésbé feltűnő a kopás.



Színminták:


Ultra HD Matte Lipcolor #Devotion, #Obsession, Ultra HD lipstick #Gladiolus

Eyes, Cheek + Lips paletta - #Seductive Smokies

"Revlon bemutatja az új Revlon Eyes, Cheeks + Lips™ Palettákat, a tökéletesen összehangolt színek palettáit, melyekkel számtalan csodálatos sminket és megjelenést alkothatsz magadnak. 

Mindkét paletta tartalmazza a legfontosabb termékeket ahhoz, hogy akár többféleképpen is elkészíthesd a teljes sminkedet. Akár natúr vagy hangsúlyos sminkre vágysz, mindkét elengedhetetlen sminkpaletta csodálatos, összhangban lévő árnyalatokat tartalmaz: 6 féle ColorStay™ Szemhéjpúdert, 1 Arcpírt, 2 féle Super Lustrous™ Ajakrúzst, és 2 féle Super Lustrous™ Ajakfényt, valamint ecseteket és tükröt is, biztosítva a végtelen lehetőségeket! 

LEGFŐBB TULAJDONSÁGOK: 
• Professzionálisan összehangolt árnyalatok, melyek elengedhetetlenek a teljes smink elkészítéséhez 
• Univerzális, tündöklő árnyalatok
• Mindkét paletta a Revlon legnépszerűbb színeit tartalmazza: - 6 ColorStay™ Szemhéjpúder - 1 Arcpír - 2 Super Lustrous™ Ajakrúzs - 2 Super Lustrous™ Ajakfény 
• A bármikor kényelmesen alkalmazható szett tartalmaz egy tükröt, applikátort és ecseteket is (duplavégű szemhéjpúder applikátor, ajakecset, arcpír ecset)

2 UNIVERZÁLISAN TÜNDÖKLŐ PALETTA A TÖKÉLETES MEGJELENÉSÉRT:

Seductive Smokies: füstös szemhéjpúderek, kipirult orcák, szexi ajkak 
Romantic Nudes™: semleges szemhéjpúderek, natúr arcszín, alig látható ajkak"


Az Eyes, Lips & Cheek paletta Seductive Smokies - ahogy azt a nevéből már sejteni lehet - egy füstös színekből álló minden-az-egyben paletta: 6 szemhéjpúder (matt és selyemfényű színek), 1 pirosító, 2 szájfény és 2 rúzs található benne. Hozzám a másik (nude) paletta színei közelebb állnak, de azért így is izgatottan vágtam bele a tesztelésbe. :) Korábban még nem próbáltam a Revlon-tól szemhéjpúdereket, úgyhogy nagyon kíváncsi voltam, hogy fognak muzsikálni. Nagyon szépen pigmentáltak, jó az állaguk, szépen összedolgozhatóak a színek, bár egy picit porolnak. A két oszlop közül a jobb oldali színei lettek a kedvenceim, nagyon szép téli sminket lehet velük készíteni.


A paletta hátulján találunk egy kis segítséget a paletta használatához, illetve az összetevőket és más fontos információkat is megtalálunk rajta. 3 kis ecset, illetve applikátor is található a palettában, ezek inkább csak vészhelyzetre vannak, ha nem tudunk a saját ecseteinkkel sminkelni - bár a nagyobb fejű ecsetekkel érdemes vigyázni, pirosításkor sikeresen belenyúltam egy picit a szemhéjpúderekbe és a rúzsokba is az ecsetemmel... :)


A pirosító ugyan a képeken sajnos nem nagyon látszik, mégis egy nagyon szép, természetes pírt lehet vele elérni - egy matt, világos piszkosrózsaszínről van szó, ami nagyon elegánsan mutat, szinte észrevétlenül csempész egy kis színt az orcákra. A két szájfénynek nem sok színe van önmagában, viszont a rúzsok annál ígéretesebbek: egy gyönyörű középrózsaszín és egy klasszikus piros került a palettába. Nagyon jól pigmentáltak, krémesek, de nem túl fényesek, inkább olyan szaténfényűnek mondanám őket. Összességében meg vagyok elégedve a palettával, talán a 2 szájfényt cserélném le még 2 rúzsra és akkor tökéletes lenne. 


Színminták:



Élesben:
Devotion Ultra HD Matte Lipcolor, Seductive Smokies Eyes, Lips & Cheek paletta

Érkezett hozzám még egy termék, ami ugyan már kapható egy ideje, én még nem próbáltam. Ez az Ultra HD Lipstick Gladiolus árnyalata, ami egy csodaszép klasszikus vörös, tökéletes az ünnepi időszakra. Nagyon kellemes krémes állaga van, ami szuperül hidratál - a krémes formula ellenére nagyon pigmentált, de mégsem csúszkál, szépen a helyén marad. Az illata nagyon hasonló a matt folyékony rúzsokéhoz, isteni édeskés. A csomagolás nekem nagyon teszik, szép ez a minimalista, átlátszó kupak, viszont az első néhány használatig óvatosan kell visszatenni, mert a rúzst nem lehet teljesen visszatekerni.


A Revlon termékeket a kiemelt Müller drogériákban tudjátok megvásárolni: Miskolc, Szenpéteri kapu, Nyíregyháza, Debrecen, Kishatár út, Vecsés, Mosonmagyaróvár, Sopron, Szombathely, Szent Gellért út, Tatabánya, Zalaegerszeg, Hódmezővásárhely, Kaposvár, Pécs, Szolnok, Székesfehérvár, Budapest, Corvin pláza, Budapest, Europeum üzletház, Budapest KÖKI, Budapest Váci utca.

Ha pedig szívesen kipróbálnátok ti is az újdonságokat, akkor nézzetek fel holnap a blog Facebook oldalára, mert még az is lehet, hogy megnyerhetitek őket. ;)

4 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek! *.*
    A smink is szuper lett, nagyon jól áll! :)

    ReplyDelete
  2. Hú a Devotion, a kedvenc rúzsszínem. Gyönyörű, szerintem benevezek rá :) (Bár most is vettem egy Revlont, csak a Super Lustrous kollekcióból a Pink In The Afternoon-t -elvileg Audrey Hepburn is ezt viselte az Álom Luxuskivitelben *-* )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Élőben egy picit élénkebb rózsaszín, de még bőven hordható hétköznap is:) Wow, tényleg? imádom az ilyen kulisszatitkokat:)

      Delete