IsaDora Boho Baroque - csillogó karácsony

Az Isadora limitált kollekcióit mindig kíváncsian várom, mert időről időre szuper újdonságokkal jön ki a márka: sok teljesen új termék is helyet kap a kollekciókban, de az állandó kollekció termékei is sokszor megjelennek új, izgalmas színekben. A Boho Baroque kollekció szerintem nagyon bevállalósra és egyedire sikerült, végre nem csak a megszokott arany-ezüst-piros háromszögben mozognak a színek, hanem sokkal izgalmasabb sötétebb árnyalatok is képviseltetik magukat. Én a Face Sculptor Strobing Palette-t és a 3 csodaszép Lip Desire rúzst próbáltam ki a kollekcióból - ha kíváncsiak vagytok rájuk akkor tartsatok velem!


Face Sculptor Strobing Palette - #Warm Glow


"Ragyogó púderpaletta, 3 egymással harmonizáló , üde árnyalattal! Az új Face Sculptor Strobing finoman szikrázó árnyalatai gyönyörűen kiemelik a saját bőrtónust. Az egyes színek önmagukban és együtt is használhatóak. A 3 ragyogó, egymással harmonizáló árnyalatú púdert tartalmazó paletta két összeállításban is elérhető: 
80 Cool Glow – idális világos, hűvös bőrtónushoz 
81 Warm Glow – tökéletes választás meleg, sötétebb bőrtónushoz 

• Finoman ragyogó púder 
• 3 egymással harmonizáló, szikrázó árnyalattal 
• Az árnyalatok önmagukban és egymással keverve is használhatóak 

Kiszerelés: 18 g e 0.63 oz. Illatanyagmentes. Klinikailag tesztelt. "


Hozzám a Warm Glow színösszeállítás érkezett - bevallom, először egy picit megijedtem, hogy sötét lesz, hiszen sötétebb bőrtónushoz ajánlják, de szerencsére mind a három színt tudom használni. A legvilágosabb egy csodás pezsgőszín, majd egy sötétebb arany következik, végül egy bronzos árnyalattal zárul a kör. A púderek állaga nagyon szuper, nagyon finomra vannak őrölve, szinte krémesek és egyáltalán nem porolnak. A pigmentáltságra sem lehet panasz, már az első réteg is nagyon szép fénybe vonja az arcot, de egészen a vakító csillogásig építhető a ragyogás. Már akkor beleszerettem, amikor először belenyúltam, így másnap csak őt vittem magammal egy utazásra, ami nálam nagy szó. Nagyon praktikus volt, mert egyszerre 3 szín közül is tudtam válogatni, mégsem foglalt sok helyet. Szuper termék, nagyon ajánlom őt, akár magatoknak, akár ajándéknak is tökéletes választás!

Színminták:


Lip Desire rúzsok


"Krémes, pehelykönnyű formulájú rúzs, mely extra dimenziót és teltséget kölcsönöz az ajkaknak. Intenzív árnyalatok, hidratáló összetétel biztosítja az optikailag teltebb, ápolt ajkakat. Különleges kialakítású vágott-lapos hegye lehetővé teszi a precíz felvitelt és a nőies, finom ívek kialakítását. 

Tippünk: Használja a vízálló Sculpting Lipliner Waterproof ajakkontúrceruzákkal párban! 

Nettó kiszerelés: 3.3 g/.12 oz. Illatanyag-mentes. Klinikailag tesztelt."


A Lip Desire rúzsok már néhány hónapja az állandó kínálat részét képezik matt fekete csomagolásban - a Boho Baroque kollekcióban viszont 3 új szín is napvilágot látott, limitált arany csomagolásban. Tulajdonképpen a fenti leírásban mindent elmond róla a márka, egy nagyon krémes, nagyon pigmentált rúzsról van szó, ami valahogy mégsem mászkál össze-vissza. A hidratáló formulája miatt a leghidegebb időben is jólesik felkenni, bár kicserepesedett ajkakon azért nem mutat jól, főleg a legsötétebb szín hajlamos foltosodni, úgyhogy előtte mindenképpen radírozzunk és ajakápolózzunk, úgy baj már nem lehet! A krémes formula miatt evés után természetesen újra kell rúzsozni, de én még nem találkoztam olyan nem matt rúzzsal, ami túlélt volna egy étkezést. A tartósságon javíthatunk, ha a hozzá tartozó ajakceruzákkal először beszínezzük az ajkainkat, majd erre visszük fel a rúzst. Szégyen-nem szégyen, engem ilyenkor kilóra meg lehet venni az arany és a bordó árnyalataival, úgyhogy itt is már a csomagolásnál elvesztem. :)


A rúzsok élesben:

Face Sculptor Strobing paletta és #Rum Raisin Lip Desire rúzs

Színminták:



Az  Isadora termékek elérhetőek a Douglas üzletekben, illetve a webshopban. Ne felejtsétek el követni az Isadora Facebook oldalát, mert szinte mindig fut náluk valami szuper játék, most péládul egészen karácsonyig minden nap más-más terméket lehet nyerni az adventi kalendárium játékban! :)

0 megjegyzés:

Post a Comment