MAC Kelly Skinfinish Duo - Jolly Good


Ez a bejegyzés nem lesz egyenértékű egy teszttel, hiszen ezt a terméket csak pár napja vettem, így még nem volt időm teljesen kiismerni. Viszont mivel egy limitált kollekcióról van szó, gondoltam megmutatom nektek és megosztom veletek az első benyomásaimat, hogyha megtetszik, akkor még legyen időtök beszerezni. Tegnap még volt belőle az Aréna plázában biztosan, de lehet, hogy a többi MAC üzletben is (a Váci utcai üzlet felújítás miatt zárva van augusztus közepéig-végéig).



Nagyon vártam ezt a kollekciót, főleg a Kelly részét, több okból is. Egyrészt a pasztell lilás csomagolás is nagyon megfogott, de a termékek színvilága is szuper volt - végre egy kollekció, ahol a világos bőrűekre is gondoltak! Első körben a pirosító és a skinfinish duo között vaciláltam, legszívesebben mindkettőt megvettem volna, de nem akartam túlzásba esni. Így élőben dőlt el a dolog, a skinfinish duo sokkal különlegesebbnek és jobban kihasználhatóbbnak tűnt, így ő jött velem haza. A termékek ára egyébként picit magasabb, mint az állandó termékeké (a különleges csomagolás miatt) és a pro kártya sem érvényes rájuk sajnos. 








Egy negatívuma van a terméknek: borzasztóan porzik! Emiatt sajnos sok kárba is vész a termékből, ha nem vagyunk nagyon óvatosak. Sőt nekem a kisebb részén keletkezett egy kisebb törés is az ecsettől, úgyhogy vigyázni kell vele. Egyébként nem matt egyik festék se, hanem egy nagyon visszafogott ragyogó fényük van: a kisebb részt bőrszíntől függően highlighternek vagy akár a nagyon világos bőrön - mint az enyém - egy természetes pirosítókén is lehet használni, nekem így a kedvencem. 

A bronzer része nagyon világos, úgyhogy emiatt én csak világos bőrűeknek ajánlom ezt a terméket, egy sötétebb bőrön nem látszana. Nekik a kollekció másik skinfinish-ét érdemes megnézni, az jóval sötétebb ennél. :)
Beszúrok egy képet a teljesn kollekcióról, annyira szép!:)

 

Hogy tetszik nektek?



1 megjegyzés:

  1. Már a csomagolásba is beleszeret az ember :D Gyönyörű a színe :)

    ReplyDelete