Júliusi kedvencek

Ez egy elég rövidke bejegyzés lesz, mert a július nagyrészét minimális sminkkel töltöttem. :) Azokat a termékeket, amiket mégis újra és újra elővettem most megmutatom nektek.



Pirosítóból három nagy kedvencem volt, ebből 2 viszonylag új darab: az e.l.f. Tickled Pink darabját akkor használtam amikor tényleg egy minimális pírt szerettem volna, az essence limitált krémpirosítóját pedig akkor amikor egy kicsit élénkebb, üdébb megjelenést szerettem volna. A Physician's Formula Natural pirosítóját pedig legszívesebben minden nap használtam volna, amióta meg van, annyira szép! Viszont az első héten sikerült leejtenem és el is tört. :(


Erre a MAC palettára még egy Neszeszerdán csaptam le tavaly, de csak most kezdtem el használni úgy igazán. Anno kicsit meg is bántam a beszerzését, nem éreztem igazán magaménak a színeket. Na de most! A 4 színből olyan tökéletes füstös sminket lehet pár perc alatt összerakni, hogy csak néztem. A végén sehol nem látszik a színek narancsos vagy bordós tónusa. A végeredmény egy csodás sötét-lilás-szürkés (!) füstös szem. 

Eddig az Urban Decay szemhéjpúderek állagát tartottam a legjobbnak, de ezek még azoknál is sokkal sokkal jobbak, ez furán hangozhat, de olyan mintha önmagukról elkészítenék a sminkem a legkisebb precizitás vagy kézügyesség nélkül. Imádom őket, csak ne lenne ilyen húzós az áruk!


A szememre sokat használtam az essence lila Effect géles szemceruzáját, ami a nagy melegben is lerobbanthatatlan volt! Érdemes megnézni, mert nagyon szép színekben kapható és igencsak pénztárcabarát.


A számra a Catrice kifutó termékei közül a Let's Red Loud piros ajakkencéjét kentem sokszor, nagyon tartós és szuper a formulája. Még elcsíphetitek 700 Ft-os áron a drogériákban.



Lakkokból a China Glaze Snow nevevezetű fehérjét használtam legtöbbször ebben a hónapban, bár egyáltalán nem tökéletes: 2 rétegben jól fed, de kicsit túl híg az állaga és 1-2 nap múlva bereped a festék, úgyhogy még keresem a tökéletes fehér lakkot. A Lovely Rio homoklakkja viszont minden szempontból tökéletes, csak lemosni ne lenne olyan nehéz!:)

Nektek mik voltak a kedvenceitek júliusban?:)




5 megjegyzés:

  1. Óóóó a MAC palettából az a 3. szín de gyönyörűű **-** A Catrice lip polish-ait egyébként én is szeretem, nekem egy korallos és egy pink árnyalatom van :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Honnan nézve a harmadik?:D

      Láttam már nálad is, részben az győzött meg, hogy kipróbáljam!:)

      Delete
  2. Nagyon szuper termékek. A türkiz Effect szemceruza nálam is nagy kedvenc a Catrice lip polish-sal együtt! :P A MAc paletta pedig! *.* Láthatjuk majd vele azt az ominózus sminket?

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))

      Lehet, hogy készítek majd bejegyzést róla, de addig is itt van pár kép instáról, ahol látszik: http://bit.ly/1tGu3Nx és http://bit.ly/1nemOnH

      Delete