Tavaszi spriál újdonságok | Isadora, L'oreal, Avon

Az utóbbi időben több márka spirálújdonsága is megérkezett hozzám, úgyhogy a mai bejegyzésben három spirálról is olvashattok: az Isadora ívelő keféjű csodájáról, a L'oreal klasszikus keféjű, hosszabbító változatáról és az Avon duci fejű, vízálló spiráljáról.


Isadora Grand Volume Lash Curler


VADONATÚJ GÖNDÖRÍTŐ ÉS DÚSÍTÓ SPIRÁL
• Tartósan ívelt szempillák
• Használatával a pillák vastagabbnak, dúsabbnak tűnnek
• Egész nap tartós hatás, nem kenődik, nem csomósodik
• Krémes, rétegezhető textúra
• Ívelt kefe az extra push-up hatásért
• Tartósan ívelt szempillák

GÖNDÖRÍTŐ FORMULÁVAL
• A speciális filmképzés (Polyimide-1) garantálja a tartósan ívelt hatást
• Jól oszlatható, krémes, rétegezhető textúra
• A szempillaszálakat vastagító, hosszabbító, volumennövelő viaszokkal
• Hidratáló és lágyító összetevőkkel a rugalmas pillákért és a kényelmes viseletért

AKTÍV ÖSSZETEVŐK:
• Polyimide-1: tartósan ívelt hatás
• Cera Alba (méhviasz): bőrpuhító, sűrítő összetevő
• Karnauba viasz: hidratáló, sűrítő összetevő • Gumiarábikum: lágyító, filmképző anyag


Az Isadora egyik legnépszerűbb spirálja most már göndörítő kefével és formulával is elérhető, amire szerintem nagyon sokan vártak. Csomagolás tekintetében nálam ő nyert, csodaszép ez a metálfényű rosegold tubus, bár fotózni nem volt egyszerű. :) A kefe szilikonos, ívelt, méretre pedig pont megfelelő - könnyű vele elérni a rövidebb pillákat is és nem maszatol. A festék formulája először picit híg, de mire a 4-5. használatra került sor, már pont tökéletes állagúra sűrűsödött. A hatása pedig tényleg szuper, gyönyörűen íveli a pillákat és jól építhető, több rétegben sem csomósodik. A tartóssága is teljesen rendben van, kibír egy teljes munkanapot. A bejegyzésben szereplő spirálok közül ez a legdrágább (~6000 Ft. körül mozog az ára), de jövő héten itt a Glamour-napok, ahol sanszos, hogy lesz rá kedvezmény. érdemes figyelni!

Élesben:


L'oreal Volumissime Royale


Ez lett az új kedvenc hétköznapi spirálom: gyönyörű, hosszú, szétválasztott és ívelt pillákat lehet vele elérni, ami egy hosszú munkanap alatt sem pereg le a szemem alá pandamaci tekintetet varázsolva. Három rétegben szoktam felvinni, és még így sem lesz csomós, imádom! A keféje hagyományos - nem szilikonkefés -, amit általában nem szeretek, de itt szuperül működik. A festék állaga rögtön felnyitáskor is tökéletes volt, általában új spiráloknál kell 4-5 használat, mire picit besűrűsödik a festék és jól használható, de itt nem, már az első használatkor tökéletes volt a sűrűsége. Nálam most ez lett a kedvenc spirál az irodába!

A drogériák polcaira hamarosan kikerül, de ha nem tudtok addig várni, a Notino-nál már meg tudjátok rendelni.

Élesben:


Avon True Ultra Volume szempillaspirál



Dús, ultra hatású, káprázatos szempillák, mindez anélkül, hogy a festék elkenődne vagy leperegne – ez nem álom többé. Az AVON új, extra dúsító hatású, innovatív Smartfibre komplexet tartalmazó szempillaspirálja hármas hatást nyújt - épít, kitölti a pillák közötti réseket és egészen a tövektől megemeli a pillákat. 

A különböző hosszúságú szálak körülölelik a pillákat, így akár egész nap gondoskodnak annak volumenéről és hosszúságáról, miközben a formula kitölti a pillák közötti réseket, olyan hatást keltve, mintha több szempillánk lenne. Segít növelni a pillák optikai sűrűségét, ráadásul mandula formájú keféjének köszönhetően pedig egészen a tövektől egyenletesen oszlatja el a festéket. A vízálló szempillaspirál nem kenődik el és nem pereg le, így nem kell félnünk attól, hogy szemsminkünk nem lesz tökéletes. Mindenki csodájára jár majd a káprázatosan dús pilláinknak. 

Ajánlott fogyasztói ár: 2599 Ft 


Úgy látszik, hogy a hagyományos keféjú spirálok reneszánszukat élik, mert az Avon újdonsága is ilyennel rendelkezik, bár jóval ducibb fejű, mint az előző L'oreal. Egy picit féltem, hogy ezzel a nagy kefével hogy fogok odaférni a kis szemeimhez, de szerencsére jól tudok vele dolgozni. Már két rétegben is nagyon látványos, dús és sűrű pillákat lehet vele elérni. A festék állaga felbontáskor egy picit híg volt, de 1-2 hét alatt kellően besűrűsödött. Vízálló spirálról van szó, aminek most még nem annyira élvezem az előnyét, de ahogy melegedik az idő, biztos, hogy jól fog jönni és hát a strandszezon is vészesen közeleg. :) A lemosása egy picit macerás, én emiatt csak akkor nyúlok vízálló spirálhoz, amikor tényleg szükség van rá, de más hátránya nincs - most ráadásul az ára is szuper, akciósak 1300 Ft. körül rendelhetitek meg.




1 megjegyzés:

  1. A L'Oréal Paradise nekem nem jött be. Az első három hétben imádtam, aztán elkezdett besűrűsödni és használhatatlan lett. Még kb a felét sem tudtam elhasználni mikor ki kellett dobnom. Emiatt az új spiráljukkal is szkeptikus vagyok picit.

    ReplyDelete