TESZT | L'erbolario Indigo & Lillá Lillá


Rég volt már szó a blogon a L'erbolario illatairól - tavaly év végén azonban két új illatcsaláddal is jelentkezett a márka, mégpedig egy nagyon érdekes uniszex és egy női illattal - a mai bejegyzésben róluk olvashattok. Ha szeretitek a különlegességeket, akkor mindenképp tartsatok velem! :)



Lenyűgöző, intenzív illat, egy emlék sugallata, egy újraélt pillanat öröme.

Fő összetevők: kakaópor, egyiptomi muskátli, indonéz pacsuli, madagaszkári vanília, indiai vetiver


Illatjegyek
Fejillat – Citrus – Fa: calabriai bergamott – szicíliai mandarin – brazil narancs – szicíliai pink grapefruit – japán vörösbogyók

Szívillat – Virágos: egyiptomi muskátli – marokkói cédrus – siam benzoin – Grasse-i százlevelű rózsa – japán fehér liliom – tolosai ibolya

Alapillat – Vaníliás – Borostyán: indonéz pacsuli – borostyán – madagaszkári vanília – karibi tonkabab – indiai vetiver – himalájai fehér pézsma – perui kakaó

(Ajánljuk Nők és Férfiak számára egyaránt!) 

Korábban még nem volt szerencsém unisex illathoz, úgyhogy nagyon kíváncsi voltam az Indigo-ra - nehéz eltalálni azt a határvonalat, amikor mindkét nemnek jól áll egy illat. Mindenképpen maszkulinabb illatra számítottam, mint egy kifejezetten nők számára ajánlott parfümnél, és erre a sötétkék csomagolás is ráerősített. Kifújáskor egy intenzív, édeskés illat fogad, amin az idő múlásával egyre inkább a kakaós vonal mutatkozik meg. Nagyon tartós illatról van szó, elég ha csak megfogom az üvegcsét, még másnap is érzem magamon. Én alapvetően a femininebb, könnyedebb illatokat kedvelem, de az Indigo-t én is tudom hordani, igaz, inkább csak a hűvösebb, őszi-téli időszakban tudom magamon elképzelni. Ha olyan helyen jártok, ahol kaphatóak a L'erbolario illatai, mindenképpen szaglásszátok meg, mert tényleg egy nagyon különleges illatról van szó!



Az indigó szín megnyugtató és hűsítő. Nevét az indigó növényről kapta, mely épp ilyen színű. A krémben található indigó kivonat képes a bőrt védeni és antioxidáns hatást fejt ki, értékes kivonata,  a borágó virága és a búzavirág – rugalmasító és lágyító hatásukkal – és az intenzív bőrtápláló hatású olajok és vajak mellett, melyek puhttp://lerbolario-naturkozmetikumok.hu/parfum-rendeles-illatcsaladok/indigo/indigo-tusfurdo
hává, selymessé varázsolják a bőrt.

Használat: Fürdés vagy zuhanyzás után vagy egyéb alkalmakkor, mikor a bőr extra táplálást és lágyságot igényel, gyengéden masszírozza teste bőrfelületébe a terméket.

A testápoló estében még inkább az Indigo édes oldala mutatkozik meg, egyértelműen a tonkabab és a kakaó dominál benne. A krém közepesen sűrű, hamar beszívódik és nagyon jól hidratál. Az illata még másnap is érződik és az ágynemű, pizsama is átveszi az illatát, ami több napon át megmarad. Természetesen az illata kevésbé intenzív, mint a parfümé, így ha csak egy enyhe illatfelhőt szeretnénk magunk köré varázsolni, akkor a testápoló szuper választás. :)



Ezt a különleges receptet azért találtuk ki, hogy egy új, fenséges nyugalmat tapasztalhasson meg, melynek összetevői között megtalálható az Indigó növényvédő kivonata, az indigó vagy kék színű búzavirág desztillált vizének és kivonata jótékony hatását fejti ki, a borágó rugalmassá teszi, és a len hidrolizált fehérje formájában védi, hidratálja a bőrt. 

Használat: Egy kevés is elég a termékből a kényelmes fürdéshez vagy az illatos zuhanyhoz, hogy megtisztítsa testét az elbűvölő illatú tusfürdővel.

Nagyon szeretem a L'erbolario fürdőkészítményeit, főként azért mert nem sok más márka gondol az érzékeny bőrűekre - a L'erbolario viszont igen, és minden tusfürdőjük szulfátmentes, így tényleg nem szárítják a bőrt, ekcémával küzdőként semmilyen irritációt nem tapasztaltam az illatanyagok ellenére sem. Mivel szulfátmentes, így picit kevésbé habzik mint egy átlagos tusfürdő, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy kevésbé tisztítana. A tusfürdő - és a testápoló - csomagolása is megér még egy-két szót, gyönyörűek a kifinomult, vintage benyomást keltő üvegek a fényes kupakkal, nálam a fürdőszoba igazi díszei lettek!


Az Indigo illatcsaládba tartozó termékeket ide kattintva nézhetitek meg.



Amikor az Orgona parfüm körülöleli egész testét és lelkét, meglepi majd a könnyed boldogságérzet, melyet ez az illat kínál, a tavasz örömét ajándékozva Önnek. Ugyanis ahogyan azt a nagyszerű költő Amy Lowell is írja: “A május az orgona könnyed szelével teli.” 


Fő összetevők: neroli, tömjén, borostyán, cédrus

Illatpiramis

Fejillat – Gyümölcsös: bergamott – narancs – neroli – barack – kardamom

Szívillat - Virágos: orgonaoldat – ibolya – indiai jázmin – tömjén – tonkabab

Alapillat – Pézsma- Vanília: pacsuli – vanília – cédrus – fehér pézsma – borostyán

Ugye ti is imádjátok a május végi orgonaillatot? Na, a Lillá Lillá-t úgy képzeljétek el, mintha valaki üvegbe zárta volna azt egy kis jázminnal fűszerezve - legalábbis kifújáskor pont ezt érezni, ahogy szárad le az illat inkább a jázmin és a vaníliás alapillat dominál (az én bőrömön). Nagyon finom, elegáns illat kiemelkedő tartóssággal - már egy kisebb fújásnyit is egész nap érezni. Tökéletes ajándék lehet akár Húsvétra, akár a közelgő Anyák napjára - szerintem nincs olyan édesanya a világon, aki ne örülne egy ilyen kifinomult, minőségi illatnak. 




A Syringavulgaris, avagy az orgona Serenella néven is ismert, amely a derűs kifejezésből ered. Ezt a derűt a tusfürdő használatakor bármikor megtapasztalhatja, köszönhetően annak, hogy bőrét hidratálja és védi a hidrolizált kender fehérje, lágyítja és felfrissíti a zilíz kivonat, és becsomagolja a derűs orgonavirág illata. 

A Lillá Lillá tusfürdőben az alapillat egy picit frissebb változata került, ami a reggeli zuhanyzáskor nagyon jól jön, segít felébredni még az első kávé előtt. Ahogy az Indigo tusfürdőnél is írtam, ebbe is nagyon kíméletes összetevők kerültek, amik nem szárítják vagy irritálják a bőrt és megkockáztatom, hogy egy picit mintha hidratálna is. Egyébként annak ellenére, hogy csak egy tusfürdőről van szó, ha utána nem használom a testápolót vagy parfümöt, akkor is sokáig érezni a bőrömön.



Az orgona két szerelmes első találkozásának jelképe. Az Ön bőre is ehhez hasonló extázist élhet meg a krém hatására. Nem csupán annak elbűvölő illata miatt, hanem hidratáló és tápláló hatása miatt, mely a kendernek, – mely olajként és hidrolizált fehérjeként található meg- a gyapotmagolajnak és a kakaóvajnak köszönhető.

Talán ez a testápoló a kedvencem a Lillá Lillá termékcsaládból, mert ennek van a legédesebb virágillata - itt egyértelműen az orgona és a vanília dominál, én pedig mindkettőt imádom, úgyhogy telitalálat volt nálam. :) Egy elég sűrű krémről, vagy inkább testvajról van szó, ami a leghűvösebb időben is épp eléggé hidratált - vajas állaga miatt érdemes inkább este használni, hogy reggelre maradéktalanul be tudjon szívódni. Én csak egy mini kiszerelést próbáltam, de ez is nagyon sokáig kitartott rendszeres használat mellet, úgyhogy szuper gazdaságos kis krém. :)


Az Orgona illatcsaládba tartozó termékeket ide kattintva nézhetitek meg.

Ha kedvet kaptatok a L'erbolario illatokhoz, akkor ide kattintva megnézhetitek az összes illatcsaládot. :) 



*Szponzorált bejegyzés.

0 megjegyzés:

Post a Comment