Pasztell tavasz az Isadora-tól

A mai bejegyzésben az Isadora tavaszi, Bare & Beautiful kollekció néhány kulcstermékével ismerkedhettek meg: csodás pasztell rúzsok, szájfények és körömlakkok érkeznek a Douglas parfümériák polcaira és a webshopba.


Itt az idő, hogy megismerjük a tiszta szépség új fogalmát. Nude hatású ajkak és körmök – egy új klasszikus trend hajnala. Tisztaság, frissesség, egyszerűség: a természetben, a természetességben találjuk meg a csendet rohanó világunkban. A kollekció a minimalizmusból és a letisztult skandináv dizájnból merít inspirációt. Az összeállításban minden bőrtónushoz megtalálható a tökéletesen illeszkedő nude árnyalat, legyen szó hűvösebb vagy melegebb árnyalatokról. A természetes összhatás minden alkalomra tökéletes választás, akár szórakozásról, akár irodai meetingekről van szó.


A kollekcióval új matt és fényes rúzsok, pontosabban rúzs formájú szájfények is érkeznek. A Twist-Up Matt rúzsok nem voltak teljesen újak számomra, korábban már használtam őket és nagyon tudom ajánlani nektek is őket: szuper krémes, egyáltalán nem szárító matt rúzsokról van szó. Nagyon sok színben kaphatóak, így bárki találhat neki tetszőt. A Bare & Bold kollekció inkább visszafogott, nude árnyalatokból áll, de a képen is látható Rose Rebel szerintem tökéletes hétköznapi szín: nem túl merész, abszolút irodakompatibilis, de mégis látszik egy kis szín az ajkunkon. Ha még ennél is természetesebb hatást szeretnénk elérni, akkor jöhet a Twist-Up Gloss Stick, például a halványrózsaszín Bare Belle árnyalatban: tényleg csak egy kis színt és fényt ad az ajkaknak, viszont nagyon jól hidratál, az illata pedig isteni vaníliás.

Színminták:




Ritkán lakkozom a körmeimet, de ezeknek az új pasztell Wonder Nail lakkoknak nem tudtam ellenállni. A halványrózsaszín Rose Petal-t kentem fel, ami 2 rétegben tökéletesen fedett. Alá a Rock Base alaplakkot tettem, ami egy erősítő és ápoló alaplakk, a benne lévő zellermag-kivonatnak köszönhetően erősebbé, vastagabbá és hidratáltabbá teszi a körmöket, a körömfelszínt pedig egyenletesebbé. Gyönyörűen terült maga a színes lakk és szerintem részben emiatt is volt napokig tökéletes a manikűröm.

A teljes kollekció:






0 megjegyzés:

Post a Comment