L'oreal újdonságok


PARADISE EXTATIC szempillaspirál


Szerintem az újdonságok közül ezt a szempillaspirált várták a legtöbben, hiszen amióta tavasszal megjelent a tengerentúlon az összes blogon és beauty videóban erről áradoztak a külföldi bloggerek. Én pont New York-ban voltam a megjelenésekor és bár először nem fogott meg annyira, végül mégis vettem egyet belőle - és első próbánál szerelem lett. Kint más néven - Lash Paradise - és egy picit más csomagolásban került forgalomba (lásd a lenti képen), de a kefe és a festék összetétele ugyanaz. 


Brutális pillákat csinál, 2-3 rétegben sem csomósodik és egész nap tart - tényleg ez az egyik legjobb spirál, amit valaha használtam, igazi műszempillahatást lehet vele elérni. Az egyetlen hátránya, hogy pár hét alatt besűrűsödik a festék - előbb mint ahogy elfogyna -, így idő előtt újra kell vásárolni. 


Két új folyékony korrektor is érkezett a márkához, egy highlighting típusú és egy erősebb fedést adó, matt verzió:


TOUCHE MAGIQUE - Folyékony korrektor lágy fedéssel és ragyogással, amely eltűnteti a fáradtság jeleit. 

Nekem szerencsére nincsenek nagyon sötét karikáim, inkább a szemem alatti terület kiemelésére használok korrektort és arra ez a termék nagyon bevált. Szuper, hogy ennyire világos árnyalatban kapható, úgyhogy a hozzá hasonló hófehérkék is bátran kipróbálhajták. Az állaga nagyon krémes, könnyen terül, és szépen kivilágosítja a szem alatti területet. Én szeretem egy kis átlátszó púderrel is fixálni a végén és így egész nap a helyén marad. Egyébként nem titok, hogy a híres YSL Touche Éclait pénztárcabarát verziójának szánták, ugyanott készül hasonló összetevőkből - én az eredetit nem próbáltam még, de ezt mindenkinek tudom ajánlani. :)


THE ONE - Erősen pigmentált folyékony korrektor, amely beépül a bőrtextúrába és láthatatlan fedőréteget képez.

A fentinél erősebb fedésű korrektor, amit inkább bőrhibákra szeretek használni - a szem alatti területen túl soknak érzem és kiemeli a száraz bőrt. Sötét karikákon és olajosabb bőrön működhet a szem alatti területen is.


Színminták:


INFAILLIBLE LIP PAINT NUDIST
Ultra-Precíz Applikátor -Csepp alakban vágott applikátor a határozott vonalakért 
Ultra-Matt és Krémes - Krémes textúra drámaian erős fedéssel és matt hatással 


Nem ez az első Lip Paint, amit próbáltam, úgyhogy tudtam mire számítsak: nem lesz teljesen matt a finishe, marad egy kis szatén fénye a rúzsnak. Emiatt nem lesz annyira tartós, mintha teljesen mattra száradna, de cserébe egyáltalán nem szárítja az ajkakat - ami ilyenkor télen nem hátrány. 3 nude árnyalattal bővült a paletta, amiből én a Nude on Fleek-et teszteltem: ez egy csodaszép barackos nude, amit tavasszal is szívesen fogok viselni. Nincs teljes fedése, ezért először nem árt egy ajakceruzával kialakítani az ajkak vonalát - térjünk is rá az új Infallible kontúrceruzákra!


INFAILLIBLE LIP LINER
-Hosszantartó ajakceruza intenzív árnyalatokban
-Gél textúra ceruza formátumban
-Vízálló, 24H tartás 

Szerintem az ajakkontúrceruzák nem kapnak kellő figyelmet, ha sminkelésről van szó, pedig nagyon hasznos termékek. Amellett, hogy sokkal szebb lesz velük a rúzsozás, a rúzsok tartósságát is jelentősen meghosszabbítják. Az Infallible ceruzák állaga pedig fantasztikus, a gél textúrának köszönhetően csak úgy siklanak az ajkakon, viszont pár másodperc alatt bombabiztosra kötnek és utána csak olajos lemosóval lehet őket lerobbantatni az ajkakról. Én a legvilágosabb Gone with the Nude árnyalatot próbáltam ki, ami tökéletesen illik a nude Lip Paint-ekhez, de szinte minden barackos árnyalatú rúzshoz szuper kiegészítő!


Színminták:



*A bejegyzésben tesztelésre kapott termékek szerepelnek.

1 megjegyzés:

  1. A L'Oréal spirál miatt én is haragszom mert kb a felét sem használtam még el és érzem, hogy besűrűsödik a festék. A másik dolog ami dühít, hogy annyira brutálisan nehéz lemosni, hogy minden egyes alkalommal legalább 2 szempillám hullik ki. Olajos lemosó, micellás víz, mindent próbáltam már. pedig tényleg a legjobb drogériás spirál lehetne a magyar piacon.

    A többi újdonság annyira nem hoz lázba, a L'Oréal korrektorait és folyékony rúzsait nem szeretem.

    ReplyDelete