Spring in the air | Isadora Spring Atelier





Kint még javában röpködnek a mínuszok, sőt a hét közepére hóesést is jósolnak, de az üzletekbe már elkezdtek megérkezni a vidám tavaszi kollekciók. Az elsők között volt az Isadora Spring Atelier kollekciója, ahol a barack, a korall és a rózsaszín árnyalatai kaptak főszerepet. A kollekciót ezúttal a nagyvárosi művész műterme inspirálta. A tavaszi napsugarak beragyogják a műtermet, tökéletesen megvilágítva a festő vásznát, hogy a művész tavaszi palettáját használhassa.

Blush & Glow Draping wheel



Draping, sculpting, higlighting - a pirosítás, formázás, kiemelés állnak az összeállítás középpontjában!

A kollekció középpontjában a Peach Me Blush & Go pirosító- és highlighterpaletta áll, amibe 2 barackos, 2 rózsaszínes árnyalatú pirosító és egy aranyfényű highlighter került. Tudjátok, hogy ezek az ötös paletták a kedvenceim az Isadora-tól, szerencsére ebben sem kellett csalódnom - szuper a színek minősége, nagyon szépen pigmentáltak, nem porolnak és a nap végére sem kopnak meg. A highlighter formulája szinte krémes, a matt pirosítóknak fényes finisht kölcsönöz, de önmagában használva is gyönyörű az eredmény. Most is csodaszépek ezek a színek, de egy bronzos, napbarnított sminkhez még szebben fognak mutatni - alig várom, hogy itt legyen a tavasz és hasonló színű ruhákkal párosítsam. :)

Színminták:


Eyeshadow Quartet 

A négyes szemhéjpúderpaletták is új színösszeállítással bővültek, most egy klasszikus, nude paletta került a kollekcióba egy korallszínnel kiegészítve, mint egy kis pop of colour. A Peach Avenue-ban mind a 4 szín matt, így inkább egy hétköznapi, visszafogott smink elkészítéséhez ajánlom őket, amit feldobhatunk egy kis korallal a mozgó szemhéjon vagy akár az alsó szempillatőbe.


Lip Desire Sculpting Lipstick & Liquid Lip Cream



Az ajkakra a korall és rózsaszín árnyalatai kerülnek, méghozzá - a matt rúzsokat picit háttérbe helyezve - szatén és magasfényű finishekben. A Lip Desire rúzsok az egyik kedvenceim ha hidratáló, de mégis tartós rúzsokról van szó, és a rúzshegy kialakítása miatt nagyon könnyű vele dolgozni is. A Bare Pink egy szuper midennapi rózsás nude, nem túl világos, nem túl sötét, abszolút  suli- és irodakompatibilis.  A Lip Cream-ek közül én a Coral Kiss egy gyönyörű - ahogy a neve is mutatja - korall árnyalat, de a formula sajnos hajlamos mászkálni és egy ilyen élénk színnél esélyes, hogy a fogainkon is landol belőle. Kár érte, mert a szín tényleg csodaszép.

Színminták:


Délutáni barátnőzős fánkozáshoz is jó kiegészítők :)


FACEBOOK - INSTAGRAM

*A bejegyzésben tesztelésre kapott termékek szerepelnek.

0 megjegyzés:

Post a Comment