Lovely K-lips - Új árnyalatok

Amikor tavaly év végén megjelentek a Lovely K-lips szettek a drogériák polcain olyan népszerűek lettek, hogy rögtön elkapkodták őket és hetekig nem is lehetett kapni őket - a Neutral Beauty árnyalatról írt bejegyzésem a mai napig a legolvasottabbak között van, úgyhogy arra gondoltam, hogy a most megjelent 3 új színt is megmutatom nektek. :)


Az új árnyalatok a rózsaszín és barnás vonalat erősítik: a Pink Poson egy hideg tónusú, már-már korallos rózsaszín, a Lovely Lips egy picit sötétebb, bogyószínbe hajló piszkosrózsaszín a Milky Brown pedig egy barnás nude. Mind a három szett 1-1 kontúrceruzát és színben megegyező folyékony rúzst tartalmaz, 1299 Ft.-os áron. A Lovely termékek a Rossmann üzleteiben és a webshop-ban kaphatóak (az új árnyalatokat még nem látom, de biztos felkerülnek nemsokára).


A ceruzák nagyon krémesek, könnyű velük dolgozni, gyönyörűen pigmentáltak és tartósak, nem lehet rájuk panasz. Hegyezni is könnyű őket, nem törnek. A folyékony rúzsoknál változó a pigmentáltság, a Lovely Lips-ből nem árt két réteg, de a másik két szín egy rétegben is teljes fedést tud adni. Nagyon kényelmes viselni őket, száradás után nem is érezni, hogy az ajkakon vannak és nem is szárítanak. Tartósság szempontjából is nagyon jól teljesítenek, persze az olajos ételek oldják őket, de egyébként simán kitartanak egész nap. A lemosásukhoz mindenképpen olajos/két-fázisú lemosót használjatok, mert csak ezekkel jönnek le erős dörzsölés nélkül. Ár-érték arányban nagyon szuper termékek, remélem, hogy idővel még több színben lesznek elérhetőek!


Élesben: 


Színminták:



5 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek, és tényleg jól állnak neked, de engem nem hoznak lázba.
    Inkább rendelek a Colourpoptól. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A 2 nem zárja ki egymást :D rendeltél valamit most az ingyenes szállítással?

      Delete
  2. Milyenek a colourpop vagy a milani vagy a dragább folyékony rúzsokhoz képest? Annyit összevásároltam azokból, hogy félek így csak csalódást okozna, de persze izgatja a fantáziámat :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. A Colourpop-hoz képest sokkal könnyedebbek, kevésbé érezni, hogy az ajkakon vannak. Kicsit kevésbé tartósak emiatt. A Milani meg inkább habosabb állagú, ez folyósabb. :)

      Delete
    2. Köszi szépen akkor csak veszek :)

      Delete