Ajakravalók a Bronx Cosmetics-től

Ajaktermékekről szeretek a legjobban írni, úgyhogy képzelhetitek mennyire örültem, amikor megláttam ezt a sok szépséget a második Bronx Colors nagyköveti dobozban. Ezúttal a márka Just Matte rúzsaival és a Chubby Lip Color duci rúzsceruzáival ismerkedhettek meg.


Kezdjük a sort a Chubby Lip Color-ral: az először a Clinique által bevezetett duci rúzsceruzák ma már szinte minden márka kínálatában jelen vannak, így a Bronx sem maradhatott ki a sorból. A 6 árnyalatban kapható rúzsceruzák magas fedést, hosszantartó színt és finom illatot ígér, könnyű használattal: hegyezni sem kell őket, a rúzsok egyszerűen kitekerhetőek a tubusból. A rúzsok színe az egészen enyhétől a szinte teljes fedésig építhető, ahogy egyre több réteget viszünk fel belőlük, a szín úgy lesz egyre intenzívebb és ezzel együtt a finish fényessége is nő, a végén már szinte ajaklakkhoz hasonlítanak. Nagyon krémes textúrájuk van, ami érezhetően ápolja az ajkakat, de nem lesz a legtartósabb rúzs, amit valaha próbáltatok, egy kiadós étkezést már nem bír ki. A krémes formula miatt ebben a meleg időben nem ajánlom táskába dobós rúzsnak sem, könnyen megolvad. Színezett ajakápolónak tökéletesek, szép színekben elérhetőek, de az élénk színek a fényes finish miatt nem lettek a kedvenceim, a barackos Nude viszont csodaszép, imádom! A színek balról jobbra: Pink, Red, Wine Red és Nude.


Színminták:


Nude. Hot Pink, Wine Red, Red
A Just Matte rúzsok képviselik a márkánál a klasszikus, nem folyékony matt rúzsokat: összesen 8 árnyalatban kaphatóak és hosszantartó, könnyed formulát, intenzív pigmentációt és matt finisht ígérnek. 4 színt próbáltam k: a rózsás nude Pastel Rose-t, a pasztel narancs Salmon-t, az élénk narancs Hot Pink-et és a korallpiros Blossom-ot. Imádom ezeket az árnyalatokat, a Salmon és a Blossom igazi nyári színek, a Pastel Rose pedig minden nap megállja a helyét. A rúzsok nagyon jól pigmentáltak, már egy réteg is elég a teljes fedéshez, nem száraz a textúrájuk, könnyű velük dolgozni. Felvitelkor még egy enyhe szatén fényük van, de utána hamar teljesen mattá válnak. A tartósságuk teljesen rendben van, több óvatos evést-ivást is simán kibírnak és egyenletesen kopnak. Egy picit szárítottak egész napos viselés után, de még abszolút viselhetőek.


Színminták:

Salmon, Pastel Rose, Blossom, Hot Pink



0 megjegyzés:

Post a Comment