The Beauty Which-What TAG

Lolly-nál láttam ezt a taget és nagyon megtetszett, úgyhogy én is kitöltöttem. Az én válaszaim mellett a legjobb barátnőmét, Kittiét is olvashatjátok, remélem tetszik nektek ez a kis vendégszereplés. :)


1. Csajos-bulis éjszakára készülődtök a barátnőiddel. Milyen rúzs+szájfény kombót raksz fel, hogy ellenállhatatlannak érezd magad?

 

Fruzsi:  Ebben az őszi időben ezt a #122-es Misslyn rúzst választanám (nyáron inkább egy hideg tónusú pirosat).



Kitti: Nem szeretek túl erős sminket felrakni bulikba. Csak egy kis tus, szempillaspirál és a kedvenc  vörös, szinte bordó Givenchy Illicit Raspberry rúzsom.


2. Késésben vagy reggel suliból vagy munkából és 5 percen belül el kell hagynod a lakást. Melyik 3 alapvető sminktermékedet használod egy gyors, természetes sminkhez?


Fruzsi: Alapozó, pirosító és szempillaspirál. (L'oreal True Match alapozó, MAC Mineralize pirosító, Maybelline The Colossal Go Extreme! spirál)


Kitti: Korrektor, szempillaspirál és egy nude rúzs. (Clinique Anti-blemish solutions korrektor,  N7 Lash Impact szempillaspirál, és MAC Mehr rúzs)

 

3. Egy egyhetes nyaralásra csomagolsz éppen. Melyik minden-az-egyben szemhéjpúder palettádat viszed magaddal?


 Kitti: Előre látom, hogy sok embernél lesz ez a válasz J Egyértelműen Urban Decay Naked 2-t vinném magmmal.


Fruzsi: Ez nekem is a Naked 2 lenne, még a szemöldökömre is van benne pont megfelelő szín.


 

4. Strandra mész egy csodás nyári napon és a kedvenc bikinid van rajtad. Milyen körömlakkot kensz fel, ami jól mutat a szereléseddel?

 

Fruzsi: A legtöbb bikinim korall vagy pink árnyalatú, így valószínűleg egy ezekkel harmonizáló élénk színt kennék fel, de ezen a nyáron nagyon sokat volt fehér is a körmöm, ez is jól mutat az élélnk színekkel, pláne ha barna a bőrünk.


Kitti: Utálom a strandokat, de nagy nyári kedvenceim közé tartozik a Rimmel Breakfast in bed,  a KIKO #338-as körömlakkok.


5. Randira készülődsz a város egyik menő éttermébe. Melyik parfümödet fújod magadra, hogy lenyűgözd a partnered?

Fruzsi: Nekem ez a Rihanna parfüm a kedvencem, pont annyira édes illat amennyire kell.


Kitti: Imádom a parfümöket (felvásarolnám az összeset ha nem lenne csillagászati áruk), de amit már 3x vettem újra az a Chanel Chance.

 

6. Elutazol a hètvégére és csak a legszükségesebb sminkcuccaidat akarod magaddal vinni. Melyik három ecstedet/eszközödet pakolod be?

 

Fruzsi: Egy alapozóecsetet (inkább egy laposabb fejűt, de az nem volt épp tiszta) amivel akár a pirosítót is fel tudom vinni, egy ferdén vágott ecsetet, amivel a szemöldökömet is ki tudom húzni, de tusvonalhoz is jó, illetve egy pufi satírozó ecsetet.


Kitti: A real techniques ecseteim közül vinnék egy púderecsetet és két szemfestéshez valót.


7. Most keltél fel és a hajad egy rémálom, de nincsen időd megmosni. Milyen termékeket vetsz be a sörényed megszelídítésere?

 

Fruzsi: A tövét befújnám szárazsamponnal, majd egy hajfánkkal konytot formálnék. Mellé pedig kötelező a nagy, feltűnő fülbevaló, ami eltereli a figyelmet a hajamról!



Kitti: (Hajgumit J ) Mindenképp egy száraz samponhoz nyúlnék, jelenleg a Balea terméke van itthon.

 

8. A barátnőd ki akarja egészíteni a sminkkollekcióját és tőled kér segítséget. Milyen high street és high end termékeket javasolsz neki kipróbálásra?

 

Fruzsi: Drogériás vonalból a Revlon rúzsveruzáit, high-endből pedig a Tom Ford rúzsokat. Mindkettő nagy kedvencem!


Kitti: Huh sok ilyen van. Mindenképp a MAC termékei közül mondanám a rúzsokat, NYX palettákat, pirositókat, korrektort, E.L.F.  pirosítókat, Chanel termékeket ajánlanék nyugodt szívvel. 


Hogy tetszett a tag? Vannak a válaszokban olyan termékek, amiket ti is használtok? 




Ha van kedvetek ti is töltsétek ki a tag-et akár kommentben, akár a blogotokon, szívesen olvasnám!


0 megjegyzés:

Post a Comment