Beyoncé Heat - The Mrs. Carter Show World Tour

A Beyoncé Heat The Mrs. Carter Show World Tour limitált kiadású parfüm szeptemberben kerül bevezetésre, a Beyoncé HEAT illatcsalád negyedik tagjaként.



Az illat

Ezt a nőies, virágos-gyümölcsös illatot az IFF híres parfümőrével, Clement Gavarry-val közösen alkották meg. Az illat csodálatosan ragadja meg a lédús mangosztán és az acai gyümölcs édes kényeztetését, amit cseppnyi rózsabors fűszerez. Az illat szívében bőséggel nyílnak a virágok, egzotikus orchidea, ibolya levél és sambac jázmin bontja szirmait. Az elbűvölő kompozíciót az alapillat érzéki és szexis jegyei ölelik körbe, melyet madagaszkári vanília, gazdag ausztrál szantál és indonéz vetiver A végeredmény egy lenyűgöző, aromás, felejthetetlen illat. 

A csomagolás

A türkiz színű, arannyal díszített parfümös üveg olyan, akár a nőiesség ódája, hosszú, vékony nyakát elegáns arany gyűrű ékesíti, rajta a művésznő neve, az üveg alja érzékien gömbölyödik, hangsúlyozva az illat szexisségét. A kifinomult kartondobozon megismétlődnek az üveg design elemei, a gyönyörű türkiz szín, arany keretezés, domború logo – minden eszköz egyedülállóan hangsúlyozza az illat és Beyoncé koncert turnéja közötti szoros kapcsolatot.

Szeretitek a Beyonce parfümöket? Mi a kedvenc illatotok ősszel?


0 megjegyzés:

Post a Comment