Isadora Ragyogás | Face Glow Highlighterek


A mai bejegyzésben két highlighter palettáról olvashattok az Isadora kínálatából - a visszafogott, klasszikus árnyalatokat kedvelők és a különlegességekre vágyók is találnak kedvükre valót, úgyhogy érdemes továbbolvasni. 

Face Glow Prisma Whhel - #Rainbow Lights

Színjátszó paletta 5 színjátszó árnyalattal, fényvisszaverő gyöngyökkel. Az egyes árnyalatok önállóan, és egymással keverve is használhatóak. A legjobb hatás eléréséért az IsaDora Powder Brush ecset használatát javasoljuk.


Az én szívemhez ez a paletta áll közelebb, már a nyár eleji megjelenése óta vágytam rá. Színvilágában az Anastasia Beverly Hills Moon Child vagy a Rival de Loop limitál kiadású unikornisos palettájára hajaz, de azokkal ellentétben itthon is könnyedén beszerezhető. 5 színt találunk a palettában, egy jeges fényű ezüstös, egy lilás fényű duochrome bézst, egy leheletnyivel sötétebb, szintén duochrome pezsgőszínt (barack fénnyel), egy kékes fényű lilát és egy zöldet. A púderek nagyon szépen pigmentáltak, már egy húzással is látványos eredményt érhetünk el, de a legvakítóbb csillogásig építhetőek. Csillámmentesek és nagyon finomra őrölt állaguk van, ami  gyönyörű selyemfénnyel vonja be a kiemelt területet. A nap végére sem fakulnak meg a színek, szinte ugyanolyanok mint felvitelkor. Én hétköznap is előszeretettel használok minden színt, kivéve talán a zöldet, de a lilát is simán bevállalom egy átlag munkanapra. 


Színminták:


Face Glow Highlighting Wheel - #Champagne Glow

A Face Glow Champagne Glow 5 ragyogóan fényes, különböző árnyalatú highlightert tartalmaz, mellyel extra dimenzió kölcsönözhető az arcnak. Színjátszó árnyalatok, fényvisszaverő gyöngyökkel 5 szivárványosan fénylő highlighterrel. Az egyes árnyalatok önállóan, és egymással keverve is használhatóak.


Ha a kevésbé extrém színeket kedvelitek, akkor inkább a Champagne Glow-t ajánlom, amiben mind az öt szín abszolút viselhető bármilyen alkalomról is legyen szó. A legvilágosabb szín hasonló a Rainbow Lights ezüstjéhez, emellett egy világosabb pezsgőszín és egy picit sötétebb arany kapott helyet. A paletta két sötétebb színét akár pirosítóként is használhatjuk, egy barackos és egy hideg tónusú rózsaszínnel zárul a kör, azaz a paletta. A púderek minősége itt is kifogástalan, gyerekjáték velük dolgozni, így ezt a palettát kezdő sminkelőknek is tudom ajánlani.

Ha megtetszett ez a színösszeállítás, akkor figyeld a blogomat az elkövetkezendő hetekben, mert egy szerencsést megajándékozok egy ilyen palettával! (Természetesen egy vadonatúj, érintetlen példánnyal.)


Színminták:



Ha egy jól kihasználható, változatos highlighter palettát kerestek, akkor a Champagne Glow lesz a kedvencetek, ha viszont valami különlegesre vágytok, akkor a Rainbow Lights-ot válasszátok! A Douglas webshop-ban és a Douglas üzleteiben tudtok lecsapni rájuk ~ 11 000 Ft-os áron.

0 megjegyzés:

Post a Comment