Colourpop She paletta



A Colourpop Yes, Please palettája hatalmas kedvenc lett nálam (tesztet ide kattintva olvashattok róla), és a márka másodikként kiadott palettájába is rögtön beleszerettem az első képek alapján. Mégis vártam a rendeléssel, időközben pedig olvastam róla jót is, rosszat is, úgyhogy kicsit izgultam, hogy végül milyen lesz a minősége. Ha kíváncsiak vagytok, hogy mennyire szerettem meg, akkor olvassatok tovább! 

Ami először levett a lábamról, az a rózsás csomagolás - imádok mindent, amin megjelenik valamilyen formában a rózsa és az illata is az egyik kedvencem a klasszikusok közül. A She paletta a Karruche-val közös Fem Rosa kollaboráció részeként jelent meg (még egy bronzer-pirosító-highlighter paletta és 3 ajaktermék is van a kollekcióban), az ára pedig ugyanúgy $16 mint a Yes, Please paletta esetében.

A felső két sorban metálfényű (illetve egy glitteres), az alsó sorban pedig matt árnyalatok kaptak helyet:


Ladylike: metálfényű elefántcsontszín
Babe: szaténfényű világos barackrózsaszín
Dainty: metálfényű rózsaszínes taupe
Chick: metálfényű visszafogott arany 
Mademoiselle: metálfényű  rosegold
Gal: metálfényű vörös-réz duochrome 
Empress: metálfényű középtónusú rózsás szilvaszín 
Filly: metálfényű rózsás narancsszín
Dear: matt meleg rózsa 
Missy: matt mélybordó 
Damsel: matt füstös lila 
Duchess: matt piszkos korallszín


A színekkel általánosságban meg vagyok elégedve, amikor a színmintákat készítettem a matt színek picit darabosak voltak, de a szemhéjon ennek már nyoma sincs, nagyon szépen és egyenletesen el lehet őket satírozni, nem lesznek foltosak. A metálfényű színek textúrája szinte krémes, nagyon-nagyon pigmentáltak és gyönyörű fémes hatásuk lesz a szemhéjon. A második sor 2. színével volt egyedül gondom, ebben az alapszín kevésbé pigmentált és nagyobb glitterdarabok vannak benne - nem tudom, hogy ez direkt ilyen formula-e (mint pl. a Huda Beauty palettákban a textured formula), de gyanítom, hogy nem, hiszen ez is metallic árnyalatnak van írva, mint a palettában sok más szín, ahol nincs ilyen probléma a formulával. Összességében megszerettem a palettát, egyedül egy matt bőrszínt hiányolok belőle a satírozáshoz, de talán a Yes, Please-nél is szívesebben használom mostanában. Ha lehetőségetek van rá, akkor ajánlom a beszerezését. :)

Élesben:


Színminták:





1 megjegyzés: