Beauty újdonságok - NYX, Narükö, Eucerin, Colourpop

Narüko Regeneráló BB krém


Pár hete érkezett egy csomagom a Szépség Center webáruháztól, ami egy számomra új márka, a tajvani Narüko két termékét tartalmazta. Kaptam egy BB krémet, egészen pontosan a Narüko regeneráló BB krémet nárcisszal (SPF50). Szilvi (a Szépség Center tulajdonosa) figyelmeztetett, hogy ne várjak nagy fedést a krémtől, így inkább arra számítottam, hogy fényvédőként fogom tudni használni, de nagyon meglepődtem, mert közepes fedésig építhető, ami nekem bőven elég a mindennapokra. Száraz bőrre tökéletes ez a krém, kellően hidratál, nem emeli ki a szárazabb részeket, gyönyörűen egységesíti a bőrt, emellett pedig egészséges fényt ad neki. Egy árnyalatban kapható, ami nagyon világos és rózsaszínes, úgyhogy csak tényleg világos bőrűek próbálkozzanak vele, különben nagyon el fog ütni. Sminkalapként is nagyon jól működik, nálam tényleg kiváltotta az alapozót a mindennapokban, emellett pedig szuper, hogy a káros napsugárzástól is védi a bőrömet és telis tele van a bőr számára hasznos hatóanyagokkal.



Főbb hatóanyagok: 

Phytoferulin: A kínai aranyfonál kivonata, mely 10 másik növényi kivonattal kombinálva elnyerte a francia ECOCERT bio minősítést. Növeli a bőr védekező képességét a külső sérülésekkel szemben és revitalizálja az arcbőrt. 

GP4G Artemia Extract: A tengeri fitoplanktonból kivont bőrjavító összetevő, mely megújítja, energizálja a bőrt és késlelteti az öregedés folyamatait. 

Bifida Ferment Lysate: Hatékony összetevő az érzékeny bőr kezelésére, mely segít a bőr természetes védőrétegének regenerálásában és ellenállóbbá tételében. 

Antarcticine: Különleges peptid, amely segít megkötni a vizet a bőrben, ezáltal javít a hidratáltságán. Emellett sebgyógyító és serkenti a kollagén és elasztin termelést. 

Zinc Oxide: Fizikai fényvédő, mely megfelelő védelmet nyújt a napsugarak ellen. 

Fotostabil, nyugtató és antioxidáns hatása is van. Parabénmentes, tiszta növényi hatóanyagokkal. Környezetbarát csomagolású

NARÜKO regeneráló fátyolmaszk nárcisszal


A BB krém mellett egy fátyolmaszkot is kipróbáltam a márkától, ami szintén a jázminos termékcsaládba tartozik. Igazából én nem látok nagy különbséget az általam használt fátyolmaszkok között, eddig mindegyik nagyon szépen feltöltötte a bőrömet, a hatásuk 2-3 napig megmaradt, de nyilván a hosszú távú eredményhez nem egyet kellene belőlük elhasználni. Szerintem inkább 1-1 esemény előtt érdemes ilyen maszkokkal próbálkozni.


A márka többi termékét itt tudjátok megnézni: NARÜKO 



NYX Liquid Suede Metallic Matte - #Pure Society


Imádom a folyékony rúzsokat és ez alól a metál hatásúuak semkivételek. A NYX nemrég rukkolt elő a Liquid Suede rúzsok matt metál változatával, amiből próbaként a Pure Society árnyalatot vettem meg (azóta már egy másikat is beszereztem). Ez egy gyönyörű, mély lilásbordó rúzs, ami tökéletes most ősszel, imádom ezt a színt és finisth együtt. A rúzs minőségére sem tudok rosszat mondani, egyenletesen fed, nem szárít túlságosan és a tartóssága is rendben van. Ha tetszenek az ilyen típusú rúzsok, akkor érdemes szétnézni a NYX-nél. Élesben pedig így fest:


Colourpop Crystal Liquid Highlighter #Aventurine


A Colourpop folyékony highlighterei megjelenésükkor nem hoztak annyira lázba, hogy rendeljek is belőlük, de a Colourpop csoportban lecsaptam egy párszor használt példányra nagyon jó áron. Egy nagyon szép, enyhén zöldes fényű óarany highlighterről van szó, ami sűrű, krémes állagú. Nem szárad meg teljesen, úgyhogy zsíros bőrűek nem biztos, hogy szeretni fogják, de nekem púderrel fixálva egész nap szépen fentmarad. A fénye pedig csodás. Legjobban nedves beauty blenderrel lehet felvinni, így nem bántja az alatta levő alapozót sem. 

Eucerin DermatoCLEAN Micellás arclemosó


Eddig a Garnier rózsaszín micellás vizet használtam az esti sminklemosásra, amivel meg voltam elégedve, az árát tekintve nagyon jó kis termék. Hatékonyságában viszont az Eucerin bőven lekörözi, ezzel még a folyékony rúzsok is nagyon szépen lejönnek és nem hagy maga után olyan ragacsos érzetet sem, mint a Garnier. Az egyetlen problémám az volt vele, hogy először irritálta a szememet, csípett és könnyeztek tőle a szemeim, ez a folyamatos használat mellett csökkent, de még mindig jelentkezik néha. Nem értem mitől lehet, mert az összetevői között semmi olyan nincs, ami potenciális irritáló lehetne, de Krémmánián mások is írták. Emiatt - és az ára miatt - valószínűleg visszatérek a Garnier-hez, amíg nem találok jobbat hasonló árkategóriában.


2 megjegyzés:

  1. Fantasztikusan szép ez a NYX rúzs. Remélem a Douglasban is lehet kapni, de még jobb lenne ha Győrben is nyílna végre egy NYX bolt. :D

    ReplyDelete