5 must-have a burgundi színében


A burgundi árnyalatai szinte már törvényszerűen térnek vissza minden ősszel, ilyenkor ez az egyik leggyakrabban látott szín mind a ruhamárkák, mind a sminkmárkák palettáján. Én is nagyon szeretem viselni ezt a színt, de inkább a kiegészítőkben és a sminkemben választom - a mai bejegyzésben 5 olyan sminkterméket mutatok nektek, amivel ti is könnyedén belecsempészhetitek a bordó árnyalatait a neszeszeretekbe.



Talán a Glamour-napok legjobban várt sminkterméke volt ez a paletta, de többen is írtátok, hogy nem volt még kitéve az üzletek polcaira - alig 1 hét és itt vannak a Joy-napok, akkor már biztosan be tudjátok szerezni kuponnal is. Nem véletlen ez a nagy felhajtás körülötte, gyönyörű a színösszeállítás, és a bordó-arany csomagolás is nagyon őszivé, már-már ünnepivé teszi az egészet.


Nálam az eddig megjelent Maybelline paletták közül egyértelműen ez a kedvencem, a színek is nagyon izgalmasak, és a minőségüket is jobbnak érzem. Gyönyörű őszi sminkeket lehet vele készíteni, a visszafogottól kezdve az igazán hangsúlyos look-ig bármilyen alkalomra tökéletes. Az én kedvencem az alsó sor első két színe, gyönyörű, vibráló árnyalatok, amik remekül kiegészítik egymást.

Színminták:


Trend It Up Bold Glitter Nail Polish | 020



Bár nagyon ritkán festem ki a körmöm, ez a lakk annyira megtetszett, hogy muszáj volt ideválogatnom a bejegyzésbe. A kipróbálása még várat magára - most éppen géllakk van a körmeimen -, de biztos, hogy még ősszel sort kerítek rá, már az üvegben nézegetni is öröm!

Colourpop Super Shock Shadow | Static


Nehezen tudtam egyet kiválasztani a Colourpop Super Shock Shadow-k közül, de ebben a színkategóriában talán a Static az, amit leggyakrabban és legszívesebben használok. Egy abszolút hordható, már-már lilába hajló színről van szó, ami metál finish-t kapott. Csillámmentes, így nem kell a napközben lehulló csillámok miatt aggódni, a szín pedig egész nap vibráló marad. Imádom!


Colourpop Ultra Matte Lip | Circles



Nem maradhat rúzs nélkül a bejegyzés, a Circles a  legújabb folyékony rúzsom a Colourpop-tól és bár az állaga nem a legjobb (hajlamos foltosodni és picit jobban is szárít, mint a márka többi hasonló terméke), a színe annyira tökéletes, fall-in-a-bottle, hogy nem tudom nem szeretni.


Élesben:


Zara | Red Vanilla



Nem csak az üveg színe miatt került ide ez az illat, ha édes, de mégis pici füstösebb illatot kerestek, akkor mindenképpen illatoljátok meg. A körte, fekete áfonya, vanília, praliné, pacsuli és tonkabab együttese édes harmóniát alkot, ami szuperül felmelegíti a lelket egy hidegebb őszi napon is. 

2 megjegyzés:

  1. A Red Vanilla nagyon fincsi illat, most épp anyukám használja, de a barátnőmnek is vettem már ajándékba. :)
    A Maybelline paletta nálam is hasonlóan nagy szerelem.
    Ezt a Colourpop rúzst nem ismertem, vagyis sosem figyeltem fel rá. Nekem most a Saturday a kedvencem, az egy sötétebb szín. :)

    ReplyDelete
  2. just found your site.it is actually an amazing and intersting site for beauty conscious women.i love all the beauty products you shared.i will surely try it to beautify my skin and make glamourous.keep it up.

    ReplyDelete