Rimmel x Rita Ora 50 shades darker kollekció

Szerdán A sötét 50 árnyalata című film premier előtti vetítésére voltunk hivatalosak a Coty jóvoltából. Az esemény apropója a film kapcsán született kollekció, amit a film és Rita Ora inspirált. A programok már jóval a vetítés előtt elkezdődtek, lehetőség volt élesben is kipróbálni a termékeket profi sminkesek segítségével. Az este hangulatát emelte, hogy a vetítés a Cinema City Aréna VIP termében volt, ahol meghitt hangulatban, hihetetlen kényelmes bőrfotelekből nézhettük meg a filmet. Ha kíváncsiak vagytok, hogy milyen lett a Rimmel legújabb kollekciója, akkor olvassatok tovább!

A kollekció

A kollekció termékei:

Rimmel Rita Ora Shadow Stick  #Guilty Grey - 1699 Ft.
Rimmel London Extra Super Lash by Rita Ora #Black Black - 1099 Ft.
Rimmel Lasting Finish Lipstick By Rita Ora #Rita's Red - 1399 Ft.
Rimmel 60 Seconds körömlakk #My Grey - 749 Ft.
Rimmel Rita Ora Stay Matte púder #01, #03 - 1799 Ft.

A kollekcióban igazi Rimmel klasszikusok kaptak csodaszép ezüstszürke csomagolást: a Stay Matte púdert szerintem senkinek nem kell bemutatni, nincs olyan nő aki még nem volna találkozott vele. Az állványon 2 árnyalatban találjátok meg. Az én kedvencem a Scandaleyes Shadow Stick, ami egy sötét metálszürke jumbo ceruza - nagyon jól használható alapnak egy füstös sminkhez, de önmagában is, szemceruzaként, nem mellesleg szupertartós és a csomagolása is gyönyörű. A kollekció legfeltűnőbb darabja egyértelműen a klasszikus vörös rúzs, Valentin-napra szerintem kötelező beszerezni egy ilyen árnyalatot, a Rimmel rúzsai pedig egyébként is az egyik legjobbak a drogériás kínálatban. A Rita's Red egy teljesen új árnyalat, gazdagon pigmentált, klasszikus piros a Lasting Finish rúzsoknál megszokott gyümölcsillattal. Végül pedig szempillaspirál nélkül egyetlen smink sem lehet teljes, a Rimmel spirálok közül Extra Super Lash kapott helyet a kollekcióban.


Egyébként Rita Ora is szerepel a filmben, mint Mia Grey, Christian húga és a film zenéjében is felcsendül a hangja.


A kollekciót már megtaláljátok minden Rimmel állvánnyal rendelkező drogériában, de érdemes sietni mert limitált kollekcióról van szó. :)

2 megjegyzés:

  1. A rúzs és a ceruza nagyon tetszik, a rúzs már azzal nyert nálam, hogy piros, a csomagolása csak plusz, a ceruza pedig szerintem pont olyan szín, amivel a natúr szemfestékeket szoktam kiváltani.

    Viszont nem biztos, hogy a filmtől el fogok tudni vonatkoztatni, de azért megnézem majd mindet közelebbről is. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szerintem el lehet vonatkoztatni tőle, tulajdonképpen csak a színvilágot inspirálta a film, inkább Rita Ora-n van a hangsúly. :) A ceruza nagyon szuper, és a rúzs is ha a fényes finisht szereted - és tudom, hogy igen:)

      Delete