Januári kedvencek



Ebben a brutálisan hideg januárban a visszafogott, natúr sminknél maradtam, viszont inkább gazdagabb, krémes állagú termékeket próbáltam használni, amik nem emelték ki a bőr szárazságát. Sok jól bevált, bombabiztos darab került elő, amikkel nem lehet mellélőni egy sietős reggelen sem, de azért pár új kedvencet is avattam.


Amióta megvannak a Colourpop szemhéjpúdereim, nem nagyon van olyan nap, hogy ne használnék legalább egyet közülük, még mindig a legkülönlegesebb formula és színválaszték, amivel eddig találkoztam. A DGAF egy duochrome középbarna, zöldes-arany fénnyel, a Summer Lovin' pedig egy rosegold tie-dye, azaz 3 különböző színből van összerakva, így márványos mintázatot kap, igaz ez már csak egy picit látszik használat után, de újonnan csodaszép. A halloween-i limitált highlighterek közül a duochrome Over The Moon valami fantasztikus, először csak egy egyszerű ezüstnek tűnik, de ha jól esik rá a fény megmutatja a lilás-rózsaszínes oldalát is. Igencsak intenzív, és ebben bizony csillámok is vannak, amiket általában nem kedvelek egy highlighter-ben, de itt mégis istenien működnek.





A Bronx Colours Strobing palettája is nagy kedvenc lett, mind a három árnyalat szuper krémes, nem porolnak, szépen építhetőek. Főleg a legvilágosabb árnyalatot használtam legtöbbször, ennek is van egy pici kékes fénye, nagyon különleges. Bővebben is írok nemsokára róla!


Az új MAC Retro Matte folyékony rúzsok közül a Burnt Spice került az ajlkaimra nagyon sokszor, itt írtam róla részletesen és élesben is megnézhetitek. A matt nude vonalnál maradva a Colourpop Ultra Matte rúzsok Mondy és Beeper árnyalatait váltogattam még, illetve megérkezett a legelső szájfényem is a márkától, az arany My Jam Ultra Glossy Lip. Nem vagyok nagy szájfényes, de ezt tényleg kellemes viselni, nem ragad, de mégis tartós és önmagában is elég pigmentált, de legtöbbször egy nude ajakceruza felett viseltem.  

A L'oreal két új krém állagú True Match highlighter-rel jelentkezett nemrég, én a rózsás árnyalatút próbáltam ki és jelentem, bevált. Nagyon kellemes állaga van, könnyű eldolgozni - én egy nedves blender szivaccsal szoktam felvinni, ezzel lehet legegyenletesebben eloszlatni és az alapozó sem mozdul alatta. Szinte csak a Catrice Lash Dresser Comb szempillaspirálját használtam januárban, nagyon bevált, újravevős, azt biztos. A fésűs kefe szuperül elválasztja a pillákat, gyönyörűen dúsít, ível és egész nap tartós marad, plusz az ára is nagyon kedvező (1500 Ft. körül kapható). A Too Faced Shadow Insurance primerem kezdi megadni magát, úgyhogy kapóra jött a Bronx Colours Eye Primer-e - ez az applikátoros megoldás a kedvencem, nagyon gyorsan lehet vele dolgozni. Maga a primer egy világos bézs sűrű krém, ami eldolgozva átlátszóvá válik. Nagyon szépen lehet rajta satírozni a szemhéjpúdereket, és bár azt nem vettem észre, hogy intenzívebbek lennének rajta a színek, de az biztos, hogy reggelről estig szépen a helyén tartja őket, és nálam inkább ez a fontos szempont, egy jó alap nélkül már pár óra múlva nem mutat olyan szépen a smink az olajos szemhéjamon.


Még karácsonyra lepett meg a Remington ezzel a REVEAL szempillagöndörítővel, ami felmelegszik és gyönyörűen lehet vele ívelni a pillákat. Nem azt mondom, hogy minden reggel előveszem, de hétvégente vagy amikor kicsit több időm van sminkelni, nagyon szép eredményt lehet vele elérni. :)

0 megjegyzés:

Post a Comment