L'erbolario Primaverde & Hedera


Primaverde parfüm 

"Egy kankalinnal teli rét, egy évszak, amely zöldebbé teszi az életöröm érzését,egy bámulatba ejtő, derűs, élénk virágillat, mely kész az új élmények befogadására." 

A tavaszi virágokkal teli mező illata gyümölcsös, citrusos jegyekkel keveredve. Isteni friss, tavaszi illat, ami nyáron is abszolút megállja a helyét szinte bármilyen alkalomra, hétköznap is bátran viselhetjük. Az eddig próbált L'erbolario illatok közül ez az eddigi legkönyedebb, a tartóssága is egy picit gyengébb mint a többinek, nem árt egyszer-kétszer újrafújni ha egész nap viseljük. Ez akár az illat előnye is lehet, én sokszor csak egy halvány illatfelhőre vágyom, ami a háttérben végigkísér a nap folyamán, de nem túlzottan hangsúlyos - az ilyen alkalmakra tökéletes ez a parfüm. Emlékeztek a Frescaessenzara? (Itt írtam róla) Számomra nagyon hasonlóak az illatjegyeik, talán úgy mondamám, hogy míg a Primaverde a tavasz, a Frescaessenza a nyár illata.

Primaverde testápoló krém

"Csodás összetevők, amelyeket még különlegesebbé tesz egy újító növényi komplexum, melynek alapja: búza, szója, zab, kukorica, répa és trehala manna. Ezeket napraforgó és babassu olaj, illetve olíva olaj nem szappanosítható része egyesíti. Feladatuk, hogy megvédjék a bőrt a megkeményedéstől és a nem túl esztétikus elernyedéstől. A kezelést az egész bőrfelület természetes anyagként fogadja be, hogy az megőrizze szilárdságát és frissességét. A testápoló érintésre selymes, minden örömteli alkalmazásnál felfrissít az új zöld és gyümölcsös tavaszi illat segítségével." 

A testápoló krém ezúttal nem tégelyben, hanem tubusos kiszerelésben érkezik - én ezt a csomagolást kedvelem leginkább, mert abszolút higiénikus, biztosan nem kerül a krémbe semmi oda nem illő - például az ujjainkról.  A könnyed állagú krém illata egy picit édesebb a parfüménél, de természetesen nagyon jól harmonizálnak egymással, és a testápolóval a parfüm tartósságát is erősíthetjük. Különösen jól esik használni még most nyáron is, mert nagyon hamar beszívódik és nem hagy kellemetlen, zsíros érzetet a bőrömön. A hidratálásért a napraforgó, olíva és babassu olaj, illetve egy  különleges, különböző növényi kivonatokból (pl. zab, répa) álló összetevő felel.
 

A termékcsaládban a parfümön és testápolón kívül tusfürdő is elérhető, ide kattintva tudjátok megnézni a termékeket.

Hedera parfüm

"Egy zöld lüktető szív felélénkíti a Hedera parfümöt pezsdítő tónusával,  az illatok finom egyensúlyával, amelyet a délies illatok élénksége és a fásszárúak energiájának összhangja tesz egyedivé. A természetes ápolás legelbűvölőbb formája."

Kanyarodjunk egy kicsit az ősziesebb illatok felé, a Hedera - bár a citrusos jegyek itt is jelen vannak, már egy intenzívebb zöld illat. Első kifújáskor egyszerre érezhető a borostyán és a grapefruit aromája, majd az idő múlásával egyre inkább a mélyebb alapjegyek veszik át az uralmat. Ismét egy nagyon intenzív és tartós illatot alkotott a L'erbolario, ám a citrusos jegyek miatt mégis van benne egy kis könnyedség, ami légiessé teszi az illatot, így akár a fiatalabb korosztály számára is tetszetős lehet, sőt én férfiakon is el tudom képzelni, abszolút unisex illat.



Hedera testápoló krém

"A sejtmembránok természetes integritásukat a felbecsülhetetlen értékű E vitamin segítségével tartják fenn, mely szójamagból nyerhető ki, míg a hidratációt, amely a szarurétegben aktiválódik,  egy különleges összetevő, a hidratáló cukor szabályozza és támogatja. A borostyán folyékony kivonata, mely ennek a készítménynek a fő alkotórésze, a bőr esetében is  természetes egységet képez a jól ápoltság jegyében, nagylelkűen véd, és antiradikális hatást fejt ki a bőr idő előtti öregedése és annak nem túl esztétikus megereszkedése ellen. Kétféle kitűnő olaj kínálja a dupla védelmet: babassu olaj és avokádó olaj, amelyek táplálják, és rugalmassá teszik a bőrfelületet."

Az illat intenzitásához illően egy sűrűbb állagú, mélyhidratáló krémet párosítottak vele, ami akár a hidegebb hónapokban is megfelelő ápolást nyújt a bőrnek. A parfüm illatánál kevésbé citrusos, sőt, egy nagyon enyhe klasszikus testápolókrém illatot is felfedeztem benne, ami meglepő módon nagyon jól megy az alapillathoz. Sok szuper összetevő került a krémbe, babassu és avokádó olaj, E-vitamin és a borostyán folyékony kivonata segítenek megőrizni a bőr hidratáltságát.


 A termékcsaládban a parfümön és testápolón kívül mini parfümöt, tusolózselét és szappant is találtok, ide kattintva nézhetitek meg a termékeket. 

 A L'erbolario termékei között itt tudtok válogatni.


0 megjegyzés:

Post a Comment