On my nails - A Revlon nyári színei



Az első körömlakkok, amiket valaha használtam a Revlon márka lakkjai voltak: emlékszem, amerikai ismerőseink hoztak 2 csodaszép piros színt anyukámnak, amit persze nekem is ki kellett próbálnom - olyan 12 éves lehetettem és ez a 2 lakk a mai napig megvan, nincs szívem kidobni őket. :) És ami a legjobb, hogy a minőségük semmit sem változott az évek során, ha nosztalgiázni támad kedvem néha még most is felkenem őket és tökéletesen működnek. A lakkok külsején egyébként azóta sem sokat változtattak, talán csak a szív alakú matricák és az új árnyalatokat jelző arany csíkok újak.


Az idei nyári szezonra 3 új színnel bővült a nálunk csak kiemelt Müller drogériákban kapható márka lakkpalettája:


Hypnotic - közepes tónusú lila (metál finish)
Vivacious - hot pink (krém finish)
Adventurous - klasszikus korallszín (krém finish)

Már-már automatikusan kezdek vonzódni a korallszínű lakkokhoz a nyár bekösztönével, úgyhogy nálam az Adventurous telitalálat volt. Igazi alapdarab nyárra, amit nagyon gyakran választok mostanában. A Vivacious-al remekül kiegészítik egymást, de önmagában is szuper ez a vidám, élénk barbirózsaszín. Lebarnult bőrön egyébként mindkét szín szinte világíthat, nekem még nem sikerült túl sok színt szereznem idén, de remélem, hogy ez lassan változni fog. :) A harmadik szín - Hypnotic - egy picit kakukktojás, olyan szempontból, hogy sötétebb a klasszikus nyári árnyalatoknál, de a metálfénye miatt mégis jól működik ilyenkor is, pláne napcsókolta bőrrel.


A lakkok formulája nagyon jól sikerült, a festék nem túl sűrű, nem túl folyós, így szuperül lehet velük dolgozni, a színek pedig már 1 rétegben is egész jól fednek, de azért 2 réteg az igazi - gyorsan és nagyon fényesre száradnak, már-már gél hatásúak. Klasszikus kialakítású ecsetet kaptak  a lakkok - hosszú, vékony -, amit én általában nem szeretek, de ezzel meglepően könnyű volt dolgozni, talán a jól működő formula miatt. A lakkok mérete egyébként 14.7 ml, ami hatalmas, az áruk pedig 1990 Ft., ami abszolút megfizethető egy ilyen  jó minőségű lakkért, ráadásul a Müller-ben gyakran vannak 15-20%-os kuponnapok is, úgy pedig már nem vészes az áruk.

Adventurous és Vivacious:


Vivacious:



1 megjegyzés:

  1. Szépek! Nekem a 280-as Bubbly van meg, imádom!
    http://voroskoromlakk.blogspot.hu/2015/09/notd-pretty-in-pink.html

    ReplyDelete