MAC Retro Matte Liquid lipstick - Burnt Spice, Es-presso

Januárban 8 új színnel bővültek a Retro Matte folyékony rúzsok - a nude színek mellett izgalmas barnák, lilák és egy igazán extrém zöld szín is helyet kapott a kollekcióban. Én egy meleg nude árnyalatot (Burnt Spice) és egy sötétbarnát (Es-presso) próbáltam ki - ha kíváncsiak vagytok, hogy milyenek élesben akkor olvassatok tovább!


"A matt uralma. A legkedveltebb folyékony rúzs visszatért, új, trendin tompított, sötét és telített árnyalatok. Bármelyik árnyalatot választod, garantált a számtalan színárnyalat, és a felejthetetlen, folyékony velúrszerű finish."


Burnt Spice - krémes rózsaszín

A Burnt Spice egy abszolút hétköznapi, természetes árnyalat, amit bármilyen alkalomra el tudok képzelni. Nem lehet vele mellényúlni, a szolidabb smink kedvelőinek is szuper választás. A szív alakú applikátorral nagyon könnyű a rúzs felvitele, ehhez a világos árnyalathoz kontúrceruza sem szükséges. A festék állaga közepesen sűrű, könnyű vele dolgozni és nem szárad meg pillanatok alatt, így korrekcióra is van idő, ha szükséges. A tartóssága nagyon jó, bírja az evést-ivást (csak az olajos ételek oldják), de világos szín révén nem feltűnő ha egy picit megkopik. Simán újra lehet kenni napközben, nem lesz csúnya több rétegben sem. Folyékony rúzsoknál kritikus kérdés, hogy mennyire szárít, de itt is jó hírem van, engem egyáltalán nem szárított még nap végére sem, persze mindig használok reggel ajakápolót/primert (a MAC Prep+Prime Lip-el például szuperül működik együtt). És azt említettem, hogy isteni vaníliás süti illata van?

Élesben:



Es-presso - sötét csokoládé barna





































Az Es-presso árnyalathoz már egy kicsit bevállalósabbnak kell lenni, ez egy igazi vad sötétbarna. Szeretek új árnyalatokat kipróbálni, de ezzel még barátkoznom kell magamon, eddig csak itthon mertem viselni. :) Viszont többször is nagyon jól jött új árnyalatok kikeveréséhez, 1-1 világosabb árnyalattal keverve nagyon izgalmas színek születhetnek így,  A formula egyébként ugyanolyan, mint a Burnt Spice esetében, de a sötétebb színnel könnyebb dolgozni, ha előtte egy hasonló színű kontúrceruzával kialakítjuk az ajkak vonalát.

Összetevők:
Színminták:

Burnt Spice, Es-presso
Az összes árnyalat

A Retro Matte folyékony rúzsok ára 7600 Ft. és megvásárolhatóak a MAC üzletekben, illetve online a www.maccosmetics.hu-n.

0 megjegyzés:

Post a Comment