Isadora Ultra matt liquid lipstick & eye sculptor bar




A mai bejegyzésnem az Isadora 2017-es tavaszi újdonságairól olvashattok: a fő irányvonal a márkánál a matte look lesz, úgyhogy egy matt szemhéjpúder paletta és egy folyékony rúzs kerül ma porondra, az elengedhetetlen szempillaspirál mellett!


EYE SCULPTOR BAR - #Nude Sculpt 
"Szemhéjpúderpaletta a tökéletesen kialakított szemsminkhez, 4 matt, egymással keverhető árnyalattal és egy gyöngyházfényű highlighterrel.

Lágy, selymes textúra, bársonyos finis és tartós hatás. 

Nettó kiszerelés: 7.5 g e 0.26 oz. Illatanyag-mentes. Klinikailag tesztelt."


Amióta  megérkezett hozzám a paletta (még karácsony előtt), szinte minden nap használtam valamilyen formában: vagy önmagában egy kifinomult matt sminkhez, vagy egy csillámosabb Colourpop szemfesték kiegészítéséhez - a mélyítővonalban az egyik középbarnát, a szélek eldolgozásához a matt bőrszínt és a belső szemzugba a selyemfényű kiemelőszínt.

A matt színek sokszor foltosak, porolnak vagy alig látszanak, de itt szerencsére nincs gond a minőséggel, egy picit ugyan hajlamosak porolni a festékek de még bőven a belefér kategória. A színek zseniálisan lettek összeválogatva, minden megvan benne ami kellhet egy szemsmink elkészítéséhez: matt bőrszín satírozni, hideg illetve meleg árnyalatú szín a mélyítővonalba, egy sötétebb szín a szempillatőbe illetve a külső V-be (imádom, hogy nem fekete vagy sötétbarna került bele, hanem egy csodaszép padlizsán) és egy fényes kiemelőszín, amit a belső szemzug mellett a mozgó szemhéjra is használhatunk.

Nagyon szuper paletta lett, tényleg nem találok benne semmi hibát, utazáshoz is nagyon praktikus a kis mérete miatt, ugyanakkor nagyon stabilan zár, szóval bátran vihetjük magunkkal. Ajánlom mindenkinek!

ULTRA MATT LIQUID LIPSTICK - #Vintage Pink

"Folyékony rúzs intenzív matt hatással, erősen pigmentált, tartós, ”csókálló” árnyalatokkal. Könnyű, krémes textúrája észrevehetetlenül finom viseletet biztosít az ajkakon. A formázott applikátor precíz, az ajkak körvonalát pontosan követő felvitelt tesz lehetővé. Könnyen lemosható az IsaDora Caring Cleansing Oil ápoló sminklemosóval. 

Nettó kiszerelés: 7 ml 0.24 Fl.oz. Illatanyag-mentes. Klinikailag tesztelt."


Tudjátok, hogy imádom a folyékony rúzsokat, bár már megszámolni sem tudom, hogy hány van itthon, mégis ugyanolyan lelkesedéssel próbálom ki az újabb darabokat. :) Az Isadora első körben 3 natúr illetve mályvás árnyalattal jelentkezett (de hamarosan bővül a színválaszték), én a Vintage Pink árnyalatot próbáltam ki, ami egy közepesen sötét rózsaszín - a valóságban a promo képnél egy picit hidegebb természetes árnyalatról van szó, ami abszolút viselhető hétköznap is.


A rúzs klasszikus applikátort kapott, amivel szépen lehet teríteni a festéket, 1-2 rétegben már teljes fedés érhető el. Nem szárad meg azonnal, van idő korrigálni, ha esetleg nem sikerült tökéletesen a rúzsozás, így kezdők is nyugodtan próbálkozhatnak vele. Ajakkontúrceruzát használhatunk hozzá a precízebb vonalakért, de ennél a világos színnél nem feltétlen szükséges. A matt rúzsok mindig szárítanak valamilyen szinten, de ennél abszolút nem vészes a helyzet, ha reggel ápolt ajkakra visszük fel, akkor nem lesz baj a nap végére sem. A tartósságával sem volt gond, persze az olajos ételek oldják, de ivást és óvatos evést kibír, az ajkak belsejénél kezdett kopni a nap vége felé, de ezt is egyenletesen tette, nem jött le daraboknak vagy ilyesmi. Ha találtok olyan színt a kollekcióban, ami tetszik nektek, akkor csapjatok le rá nyugodtan!

Smink a palettával és a folyékony rúzzsal:


BIG BOLD EXTREME szempillaspirál 


"A dúsító szempillaspirálok termékvonala ismét tovább bővül: ezúttal a legnépszerűbb Big Bold spirálokhoz érkezik új családtag. A Big Bold Extreme a korábbi Big Bold Mascara extrém dúsító hatású változata különleges keféjének és rugalmas textúrájának köszönhetően könnyen rétegezhető, és tartós hatást biztosít.

NAGY KEFÉVEL, NAGY KISZERELÉS: 14 ML!

Rövidebb és hosszabb sörték vegyesen. Illatanyag-mentes. Szemészetileg tesztelt."


>
Amikor megláttam a spirál hatalmas keféjét egy picit megijedtem, mert a kis szemeimhez általában nehéz odaférni az ilyen nagyon kefékkel, minidig összekenem a szemhéjamat és a reggeli sietségben ez nem a legpraktikusabb. Ráadásul a spirál hagyományos, nem szilikonos sörtéket kapott, én pedig a szilikonsörtéket szeretem legjobban - emiatt félve próbáltam ki, nem is fűztem hozzá nagy reményeket. Aztán jött a pozitív csalódás, mert nagyon szép pillákat csinál! Egy rétegben inkább csak a hosszabbító hatása tűnik fel, de fokozatosan építve nagyon látványos dúsítást lehet elérni vele - ez szerintem a lenti képeken is látszik. Szerencsére a tartósságával sincs baj, pergés nélkül kibír egy egész munkanapot és lemosni sem nehéz.

Élesben:



1 megjegyzés: