Shakira - Rock




Ma egy parfümről írok nektek, mégpedig Shakira egyik legújabb illatáról, a Rock-ról. Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassatok tovább!

Pár szó a csomagolásról: szerintem nagyon ötletes és kreatív a gitárt formájú üvegcse, nagyon jól kiegészíti a parfüm nevét és üzenetét. Az üveg jól zár, akár táskába is dobható, ha magunkkal szeretnénk vinni a napközbeni illatfrissítéshez.

A Rock név alapján valami nagyon vad, kicsit talán maszkulin illatra számítottam, de első fújásra egy igazán csajos, virágos-gyümölcsös, édes illat fogad bennünket. Ez az ellentmondás azonban nem tart sokáig, ahogy kezdenek kibontakozni az illat mélyebb jegyei előjönnek a nehezebb, fás jegyek is, mint a pacsuli, az ámbra, a cédrus és borostyán - és ezt követően már inkább ezek dominálnak, bár még a virágos jegyek is érezhetőek belőle. Nem egy tömegillatról van szó, legalábbis egy, általam eddig használt illathoz sem tudnám hasonlítani.

A Rock mindenképpen az őszi-téli időszak illata számomra, tavasszal-nyáron már a könnyedebb illatokat választom inkább. Tartóssága – rajtam – közepes, napközben egyszer nem árt frissíteni, de finoman még este is érezni. Aki szereti a nem hétköznapi illatokat, annak mindenképpen megér egy szaglászást, ha teszter közelében jár, lehet, hogy beleszeret. 


Ti próbáltatok már Shakira parfümöt? Melyik a kedvenc parfümötök?


0 megjegyzés:

Post a Comment