Beszámoló - 3. L'oreal Blogger Day


Múlt szombaton került megrendezésre a 3. L'oreal Blogger Day, erről - és a következő hónapokban megjelenő újdonságokról - hoztam most egy kis beszámolót. Ha kíváncsiak vagytok rá, olvassatok tovább!


A Garnier egy új termékcsaláddal, a Miracle Skin-nel rukkol elő, melynek különlegessége, hogy a tubusból kinyomva maga a krém fehér, azonban ahogy felvisszük az arcunkra előjönnek a pigmentrészecskék és a krém  idomul a bőrünk színéhez. Hasonló elven működik egyébként a L'oreal BB krém is, ha jól emlékszem. A Miracle Skin anti-aging és folthalványító összetevőket (LHA, Pro-retinol, C-vitamin stb.) is tartalmaz és a termékcsaládban egy arckrém és egy szemkörnyékápoló kapott helyet.

 
A L'oreal a Skin Perfection termékcsaládot mutatta be nemrég, amely szélesebb termékpalettával rendelkezik - szérum, nappali krém, BB krém és szemkörnyékápoló is a kínálat része. A nappali krémet próbálgatom pár napja és eddig nagyon tetszik, szuper rá sminkelni. Az idősebb korosztály részére a Revitalift Filler ránctalanítókrémmel és szérummal jelentkeznek, melyek a legmagasabb arányban  hilauronsavat tartalmazó készítmények jelenleg a piacon. A szérum egyébként egy injekcióstűre hajaz - a plasztikai sebészettel vetekedő hatásra utalva -, nézzétek meg a képet róla kicsit leljebb, szerintem nagyon jópofa.

Sminkújdosnággal is jelentkezett a L'oreal, mégpedig a Miss Manga Punky spirállal, amely összetpasztott, dús pillákat ígér - de nem kell megijedni tőle, attól függően, hogy mennyi festéket veszünk fel a kefével szétválasztott pillákat is el tudunk vele érni. A másik újdonságuk a Smokissime Super Liner, amely egy szivacsvégű, ultrafekete festéket tartalmazó toll a füstös szemsmink elkészítésére. (A 2. képen láthatjátok.) Ezenkívük új, szinte krémes-géles állagú mono szemhéjpúderek is kaphatóak lesznek hamarosan, ezeket a sminkesbőrönd bal oldalán már ki is szúrhatjátok. :)

Ha már a sminkújdonságoknál tartunk, a Maybelline is új spirállal jelentkezett nemrég, mégpedig a Lash Sensational-lel. Ezt én már a megjelenésekor levadásztam, úgyhogy hamarosan tesztet is írok róla. Jövő hónaptól pedig nálunk is kapható lesz a SuperStay Better Skin alapozó, erről még nincs sok info, de amint megtudok valamit továbbítom nektek is.

A rendezvény helyszínéül egyébként a Villa Bagatelle szolgált, már voltam itt korábban, de mindig annyira jó kedvvel tölt el visszatérni, ha tehetitek látogassatok el egyszer, isteienek lehet enni és a villa hangulata is fantasztikus.


A termékekről szépen sorban érkeznek majd a tesztek, sőt néhány terméket nektek is lesz lehetőségetek tesztelni, de erről majd kicsit később jövök a részletekkel. :)

Melyik újdonságot várjátok legjobban?


2 megjegyzés:

  1. Én szinte mindet izgatottan várom, érdekesen hangzanak a leírások. :)

    ReplyDelete