Max Factor Gloss Cube, Vibrant Curve Effect, Lip Tint - teszt

Ebben a bejegyzésben a Max Factor 2 új szájfényét,  valamint a filc formájú ajakszínezőt tesztelem.



Katt a továbbra!

Gloss Cube - 01 Soft Rose
Ez egy nagyon kellemes, lágy, visszafogott árnyalat, hétköznapra tökéletesen megfelel. A szájfény csillámmentes, és a legjobb benne az állaga, egyáltalán nem ragad, a szájon olyan érzés, mintha csak egy ajakápolót viselnék. Nagyon praktikus a kis mérete is (9.5cm hosszú), bármelyik neszesszerben elfér. Nagyon enyhe édeskés illata van.


Vibrant Curve Effect - 04 Me Me Me
 Ez már egy bátrabb árnyalat, ezüst csillámokkal. Az üvegben nagyon pinknek néz ki, de az ajkakon azért visszafogottabb, szépen eloszlik. Egy sötétebb rózsaszín ragyogást ad az ajkaknak. Az állaga ennek is olyan, mint a Gloss Cube-nak. Ennek már az illata is erősebb, sárgadinnyére emlékeztet, nagyon finom.
Lipfinity Lasting Lip Tint - 04 Berry Burst

Ha eddig Te se mertél erősebb színeket használni az ajkaidon, félve hogy a fogaidra több kerül egy idő után, mint a szádra, akkor jó hírem van számodra!:) Ez a filc formájú ajakszínező egy matt színt ad a szájnak, úgy kel használni mintha egy filctollal színezgetnél. Nem szárítja az ajkakat (bár nem is hidratálja). Ha fényesebb hatást szeretnél, tehetsz rá egy réteg átlátszó szájfényt, vagy ajakápolót.

Swatch-ok




U.I.: A termékeket a Max Factortól kaptam tesztelésre, a bejegyzés az én véleményemet tükrözi.

0 megjegyzés:

Post a Comment