Új ikon a The Body Shop-nál | Testjoghurt


Nemrég egy nagyon izgalmas újdonsággal jelentkezett a The Body Shop: könnyed, 15 másodperc alatt beszívódó testápolók jelentek meg a márka kínálatában, amit még a hagyományos testápolókat nem kedvelők is szeretni fognak. A tavasz-nyári időszakra tökéletesek lehetnek ezek a testápolók, hiszen ilyenkor nincs szükség annyira gazdag állagú krémekre, mint télen, de a hialuronsav- és glicerintartalmuknál fogva elegendő nedvességet zárnak a bőrbe (ha közvetlenül zuhanyzás után, még nedves bőrre visszük fel, akkor még több nedvességet tudnak megkötni!).


Én a British Rose illatot kaptam tesztelésre, ami telitalálat volt, tudjátok, hogy imádok mindent, ami rózsa illatú. A krémnek tényleg olyan állaga van, mint egy joghurtnak, úgyhogy találó volt az elnevezés. :) Tényleg pikk-pakk beszívódik, egyáltalán nem hagy maga után zsíros érzetet, rögtön fel is öltözhetünk a használata után. Amit sajnálok, hogy az összetevőlista elején szerepel benne a denaturált alkohol, ami ugyan a könnyed beszívódást elősegíti, de a bőrt viszont szárítja és irritálhatja. 1-2 használatnál még nem éreztem, de amikor több egymást követő nap is használtam, akkor picit már irritálta a bőrömet. Az isteni illata miatt biztos fogom használni, de inkább csak alkalomszerűen, amikor tényleg sietek valahova és extra gyors megoldás kell. :)  


Összesen - egyelőre - 5 illatban kapható, itt nézhetitek meg a webáruházban, hogy pontosan milyenekben, és mind az öt változat 100% vegán. Az áruk egységesen 3690Ft., ami szerintem nagyon baráti ár a márkánál. :)



1 megjegyzés:

  1. Zafarat company relies on a huge team that can provide services with high efficiency and professionalism like no other.
    It uses state-of-the-art equipment that thoroughly cleans and eliminates germs in place.
    It can provide accurate services as quickly as possible and at the highest levelReaching the customer in any area in Riyadh as soon as possible, they have equipped cars through which they can reach the customer as soon as possible. Can be provided to you by any other company.
    The speed of service delivery is because a large number of specialized people provide these services. It can reach all places even if it is difficult to reach.
    At any time you would like to get cleaning services you should contact the company Safrat Cleaning in Riyadh, which will do this task very accurately as the service is continuous 24 hours

    شركة الصفرات لتنظيف المنازل بالرياض
    شركة الصفرات لعزل الاسطح بالرياض
    شركة الصفرات لتنظيف المجالس بالرياض
    شركة الصفرات لتنظيف السجاد بالرياض
    شركة الصفرات لنقل الاثاث بالرياض
    شركة الصفرات لمكافحة الحشرات بالرياض
    شركة الصفرات لكشف التسربات بالرياض
    شركة الصفرات لتنظيف المسابح بالرياض
    شركة الصفرات لتنظيف الخزانات بالرياض
    شركة الصفرات لتسليك المجاري بالرياض

    ReplyDelete