New In | Revlon újdonságok


Még tavaly év végén érkezett hozzám a Revlon két újdonsága, egy szemöldökceruza és egy krémes pirosító stick - ma róluk olvashattok a blogon!

Revlon ColorStay™ Brow Pencil szemöldökceruza



Az arcunkat szépen keretező, határozott szemöldök utáni vadászat már a múlté! A szépen ívelt szemöldökért folytatott sok küzdelem és a folyamatos kutatás után, egy teljesebb, határozott szemöldök által, a Revlon megválaszolja szépségimáidat az ÚJ Revlon ColorStay™ Brow Pencil szemöldökceruzával.

Ez a termék dúsítja, formázza és megszelídíti a szemöldököt két egyszerű lépésben. Először, dúsítsd és alakítsd ki a szemöldököd a szögletes végű ceruzával, majd lágyítsd formáját a spirálkefével. Ne aggódj, mert a hosszan-tartó, vízálló formula akár 24 órán keresztül is kitart. A legjobb, hogy 3 természetes árnyalatban kapható.

Hosszantartó, vízálló formula, mely akár 24 órán keresztül is kitart
Szögletes végű ceruza a precíz alkalmazáshoz
Spirálkefe lágyítja a színt és megszelídíti a szemöldököt

3 árnyalatban elérhető.

Amikor megérkezett hozzám ez a szemöldökceruza a legsötétebb, Dark Brown árnyalatban, egy picit túl sötét volt, így félre is tettem. Aztán ősszel néhány árnyalattal sötétebbre színeztem a hajam és így már tökéletes lett a színe. A ceruza hegye keskeny és ferdén vágott, így nagyon könnyű vele precízem dolgozni. A formula közepesen krémes, már-már waxos állagú és nagyon pigmentált. Én épphogy hozzáérintem a bőrömhöz, hogy ne legyen túl mesterkélt a végeredmény - ráadásul így szerintem hónapokig elég lesz - majd a végén átfésülöm a ceruza végén található kis kefével. A tartósságát önmagában nem teszteltem - mindig fixálom a végeredményt szemöldökzselével -, de így a nap végéig hibátlan marad. 

Revlon Insta-Blush™ pirosító stick 


Szeretnéd, hogy napközben bármikor üde árnyalatúvá varázsolhasd az arcod? A Revlon megoldja! Bemutatkozik az ÚJ Revlon Insta-Blush™, egy egyszerűen használható, könnyen eldolgozható pirosító stick, melyet arra terveztek, hogy hibátlanul alkazmazhasd – bármikor, bárhol.

Az arcformázás tökéletes befejező lépéseként, az új kollekció 3 féle gyönyörű árnyalattal dicsekszik, hogy könnyű legyen a választás.

Mindegyik Revlon Insta-Blush™ fényűző krémből por formulával rendelkezik, melynek egyedi csillám bevonatú pigmentjei szétszórják a fényt, hogy orcáid természetesen kipirultak és szépek legyenek.

Akár drámaian megformázott arcra, akár természetes arcpírra vágysz, kombináld a Revlon Insta-Fix Blush pirosító stick-et a kedvenc Revlon PhotoReady Insta-Fix™ Highlighter stick-kel és Revlon PhotoReady Insta-Fix™ Makeup stick-kel a legjobb megjelenésért!

Letisztult, könnyen eloszlatható pirosító
Hibázásmentesen, könnyen használható stick forma
Fényűző, krémből por formula a természetes színhatásért
Az orcák természetes árnyalatúak és szépek lesznek
Használd együtt a Revlon PhotoReady Insta-Fix™ Highlighter vagy Revlon PhotoReady Insta-Fix™ Makeup stick-kel a tökéletes arcformázás befejező lépéseként

3 árnyalatban kapható.



A mindennapi sminkemhez inkább por állagú pirosítót használok  - gyorsabban tudok velük dolgozni a reggeli sietségben -, de amikor egy picit több időm van, szeretek krémes pírekkel is kísérletezni: szebben beleolvadnak a bőrbe és természetesebb hatásuk van. A Revlon új krémpirosítóját is izgatottan próbáltam ki, de sajnos rajtam nem működött: próbáltam többféle alapozó és púder felett is, ecsettel, szivaccsal és az ujjaimmal eldolgozva is, de mindig foltos és egyenletlen maradt. Kár érte, mert egyébként nagyon szép a színe - Berry Kiss -, de egyszerűen nem tudom elérni, hogy szép legyen a végeredmény. :( Ti próbáltátok esetleg? Mivel dolgozzátok el?

Színminták:



*A bejegyzésben tesztelésre kapott termékek szerepelnek.

0 megjegyzés:

Post a Comment