L'oreal Low Shampoo | Teszt


A mai bejegyzésben az Elséve új, szulfátmentes samponjáról, a Low Shampoo-ról olvashattok. A 3 féle vezióban kapható sampon különlegessége, hogy egyáltalán nem habzik, úgy képzlejétek el, mint egy sűrű bazsamot, mégis megtisztítja a hajat a szennyeződésektől és egyszerre funkcionál samponként, balzsamként és pakolásként. 


Hogyan használd?

Mi a különbség egy hagyományos sampon és az Elseve Low Shampoo között?

A hagyományos samponok szulfátot tartalmaznak, amelyek habzást okoznak. Az Elseve Low shampoo nem tartalmaz szulfátot, pontosabban felületaktív szulfátot, ami kiszáríthatja a hajat és a fejbőrt.


Melyek az Elseve Low Shampoo legfőbb előnyei?

Az Elseve Low Shampoo vagy 3in1 ápoló, tisztító krém, 3 termék szerepét játssza: a samponét a kíméletes tisztításért, a balzsamét a nagyon könnyű kifésülésért és a hajpakolásét az intenzív táplálásért, mindez pedig az Ön hajtípustának megfelelően.


Milyen hajtípusra jó az Elseve Low Shampoo?

Az Elseve Low Shampoo nagyon száraz, igénybevett és festett hajra való.

Milyen hajtípusra nem való az Elseve Low Shampoo?

Gyorsan zsírosodó vagy nagyon vékonyszálú, nem elég dús hajra nem ajánljuk, mert ezeket elnehezítheti.

A Low Shampoo 3 változatban kapható:

Én a Total Repair változatot próbálgatom már egy ideje, azért ezt választottam, mert ráfér a hajamra az extra ápolás és a termékcsalád balzsamját, pakolását rendszeresen használom és nagyon szeretem. Tudni kell a hajamról, hogy bár a vége hajlamos kiszáradni, a töve viszonylag hamar zsírosodik, úgyhogy 2-3 naponta szoktam mosni. Először fura volt egy ilyen krémes állagú termékkel hajat mosni, ami egyáltalán nem habzik, de mégis teljesen jól megtisztította a hajamat, nem maradt zsíros utána. A használati utasítást követve, nedves hajra vittem fel a krémet és alaposan belemasszíroztam a hajamba és a fejbőrömre. Pár percig hagtam hatni, majd leöblítettem, balzsamot, pakolást nem használtam utána.

Szárítás után gyönöryű, fényes és puha lett a hajam, ami még vasalás nélkül sem szöszösödött - olyan volt, mint amikor a fodrász beszárítja. Féltem, hogy eseteg rögtö le fog lapulni a töve, de ez sem következett be. Sajnos viszont csak 1 napig élvezhettem ez a gyönyörű hajat, utána elkezdett lelapulni és a hajtövem is zsírosodni. Úgyhogy nekem samponként nem jött be, viszont azóta is ezt használom balzsamként: samponozok egy hagyományos samponnal, majd felviszem a hajam alsó 2/3-ára a Low Shampoo-t és hagyom hatni pár percig. Így megkapom ugyanazt a fényes, puha hatást, viszont tovább élvezhetem lelapuló hajtő nélkül. Annak ellenére, hogy az eredeti rendeltetése szerint nem tudom használni, mégis nagyon megkedveltem és biztos, hogy újra fogom vásárolni, mert balzsamként nagyon-nagyon bevált!



1 megjegyzés:

  1. nekem mindig azt mondják a fodrászok, hogy a sokIN1 nem igazán hatásos... milyen árun fut ez amúgy?

    ReplyDelete