mark by Avon | Liquid Lip Lacquer rúzsok

A mai bejegyzésben az Avon új Liquid Lip Lacquer folyékony rúzsairól lesz szó - a mark almárka tagjaként 10-10 matt és fényes folyékony rúzs érkezett, amiből most összesen 6 színt mutathatok meg nektek. Érdemes lesz a bejegyzés végéig velem maradni, mert 3 árnyalatot meg is nyerhettek közülük!



A matt változatok azt ígérik, hogy hosszú órákon át tartanak anélkül, hogy kiszárítanák az ajkakat, intenzív színekkel, tökéletes fedéssel és precíz felvitellel, elmaszatolódás nélkül. Ebből szinte minden igaz, gyönyörű, élénk színekben kaphatóak, könnyű velük teljes fedést elérni, az applikátor is jól kezelhető és egész napos viselés után sem szárítanak - azonban sajnos azt az ígéretét nem tartja be, hogy nem maszatolódik. A rúzs formulája nagyon krémes, már-már habos, és nem szárad teljesen mattra - emiatt hajlamos elmászkálni a nap folyamán, érdemes rá odafigyelni és 1-1 nagyobb étkezés után újra felvinni. A matt árnyalatok közül az Orange You Happy lett a kedvencem, ez a narancsos piros bármilyen hétköznapi sminket pikk-pakk feldob és szerintem mindenkinek jól áll ez az árnyalat. A másik két szín már kényesebb, nekem biztosan nem állna jól egy ilyen világos nude (Whipped Latte) vagy egy élénk lila (Fabulosity), úgyhogy ezt a két árnyalatot szeretném majd kisorsolni közöttetek.


A fényes verzió Liquid Lip Lacquer Shine névre hallgat és az ígéretei hasonlóak, mint a matt rúzsok esetében: intenzív szín, tökéletes fedés elmaszatolódás nélkül. Sajnos egy ilyen fényes rúzs esetében elkerülhetetlen az, hogy a szín ne mászkáljon ide-oda, úgyhogy ezt az ígéretet sajnos ő sem tudja betartani. Az viszont igaz, hogy csodás színekben elérhető és az általam próbált mindkét színnél teljes fedés érhető el már egy rétegben. Bár gyönyörűen mutatnak az ajkakon, én mégsem tudom őket fesztelenül viselni: mindig attól tartok, hogy a fogaimra is kerül a rúzsból. Az ajkakat nem szárítják és szépen, fokozatosan kopnak, így nem feltűnő ha nincs időnk rögtön kiigazítani a színt. Az illatuk - a matt változathoz hasonlóan - nagyon finom gyümölcsös.

A matt változatot akkor ajánlom nektek, ha az ultramattra száradó rúzsokat nem tudjátok elviselni a szárító hatásuk miatt - ezek ugyan nem lesznek annyira tartósak, de cserébe egyáltalán nem szárítanak! A fényes verziót pedig akkor próbáljátok ki, ha szeretitek a nagyon fényes, már-már lakkhatású rúzsokat vagy élénk színű szájfényeket. Ha pedig mindkét verziót kipróbálnátok, akkor kattintsatok az Instagram oldalamra, ahol 2 matt és 1 fényes verziót nyerhettek - siessetek, a játék csak vasárnap (12.17.) estig tart!

Színminták:


Teljes áron 2300 Ft.-ba kerülnek, ami szerintem egy picit magas ár értük, de nagyon sokszor akciós az Avon oldalán: most is 1299 Ft,-ért rendelhetitek meg őket, ami már abszolút elfogadható ár értük.


1 megjegyzés:

  1. It is an informative post as well as rewarding post. Avon is a very good brand and its new liquid lip lacquer will definitely be good. Will give a try hope it is as it has been described.

    ReplyDelete